Mikä on boudoir-kuvaus?


Boudoir-kuvia annetaan yleensä puolisolle huomenlahjaksi. Perinteisesti huomenlahja tarkoittaa lahjaa, jonka aviomies antaa vaimolleen hääyötä seuraavana aamuna. Nykyisin myös morsiamet haluavat muistaa puolisoaan huomenlahjalla. Boudoir-kuvat ovat luoneet uudemman perinteen, kun morsiamet haluavat ilahduttaa puolisoaan sensuelleilla kuvilla avioliiton ensimmäisenä aamuna.


Tänä päivänä naisen seksuaalisuus ei ole enää tabu. Boudoir-kuvaukset ovat sinulle voimaannuttava hetki, jossa voit tuntea itsesi kauniiksi ja seksikkääksi. Kuvissa voit tuoda esiin persoonasi, herkkyytesi, sensuellin puolesi ja ilmaista itseäsi vapaasti ilman rajoituksia.

Kuvaajanasi minun tavoitteena on saada sinut näkemään itsesi sellaisena kuin olet, kauniina ja arvokkaana! Keskustelemme toiveistasi kuvauksen ja kuvien suhteen tai suunnittelemme ne kokonaan yhdessä. Kuvaajana minulla on vuosien kokemus hää -ja henkilökuvauksesta. Olen tottunut ohjaamaan henkilöitä kameran edessä, joten ei haittaa, vaikkei sinulla olisikaan aikaisempaa kokemusta tilanteesta.

Vaatetus kuvauksiin on vapaa, se voi olla alusvaatteet, tai jokin muu vaate.

Haluan painottaa sinun oloasi, joten mikä tahansa vaate tai asuste on sopiva kuvauksiin. Mikä tahansa osa sinusta on sensuelli tai kaunis. Ideaaleinta onkin kuvata juuri niitä osia sinusta, joista pidät, sekä tunnet olosi upeaksi. Boudoir keskittyy täysin sinun voimaantumiseen, nämä kuvat ovat sinulle.


Sinulla ei tarvitse olla mitään erikoista tällä hetkellä elämässäsi, voit tulla kuvattavaksi itsellesi, sillä aina on oikea aika tuntea olosi kauniiksi, seksikkääksi ja arvokkaaksi.

Boudoir-kuvauspaketin sisältö


  • 90 min luottamukseen perustuva hetki, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet. Kuvaajanasi ohjeistan sinua, ja voimme yhdessä miettiä asentoja ja parhaita kulmia, joissa tunnet itsesi itsevarmaksi ja kauniiksi.
  • Mahdollisuus kampaajaan ja meikkaajaan kauttani.
  • 10 valmista kuvaa digitaalisesti toimitettuna. Lisäkuvat 15€/ kpl. 
  • Mahdollisuus printtikuvien tilaamiseen kauttani.


Paikkana toimii Jyväskylän Paviljongin Sokos Hotel, jossa tilava ja valoisa hotellihuone tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön kuville. Jos haluat kuvaukset eri ympäristössä, laita viestiä niin suunnitellaan yhdessä!


Paketin hinta 350€ (sis alv 24%). Kuvaus / edit Christa Könönen

Hiukset Janina Vatanen

Meikki Ines Heinäjärvi

Malli Sofie Leppiniemi

Alusvaatteet Liivi & Sukka