top of page
Sofe_L-29.jpg

BOUDOIR-KUVAUKSET

Jokainen nainen on uniikki.

Jokainen on kaunis juuri sellaisenaan kuin on.

Jokainen ansaitsee tulla kuvatuksi.

Kaunis sinä ikuistettuna.

Sofe_L-99.jpg

Mikä ihmeen boudoir?

Boudoir-kuvia annetaan yleensä puolisolle huomenlahjaksi. Perinteisesti huomenlahja tarkoittaa lahjaa, jonka aviomies antaa vaimolleen hääyötä seuraavana aamuna. Nykyisin myös morsiamet haluavat muistaa puolisoaan huomenlahjalla. Boudoir-kuvat ovat luoneet uudemman perinteen, kun morsiamet haluavat ilahduttaa puolisoaan sensuelleilla kuvilla avioliiton ensimmäisenä aamuna.

Tänä päivänä naisen seksuaalisuus ei ole enää tabu. Boudoir-kuvaukset ovat sinulle voimaannuttava hetki, jossa voit tuntea itsesi kauniiksi ja seksikkääksi. Kuvissa voit tuoda esiin persoonasi, herkkyytesi, sensuellin puolesi ja ilmaista itseäsi vapaasti ilman rajoituksia.

Kuvaajanasi minun tavoitteena on saada sinut näkemään itsesi  sellaisena kuin olet, kauniina ja arvokkaana! Keskustelemme toiveistasi kuvauksen ja kuvien suhteen tai suunnittelemme ne kokonaan yhdessä. Kuvaajana minulla on vuosien kokemus hää -ja henkilökuvauksesta. Olen tottunut ohjaamaan henkilöitä kameran edessä, joten ei haittaa, vaikkei sinulla olisikaan aikaisempaa kokemusta tilanteesta.

Sofe_L-82.jpg
Sofe_L-77.jpg

Vaatetus kuvauksiin on vapaa, se voi olla alusvaatteet, tai jokin muu vaate.

Haluamme painottaa sinun oloasi, joten mikä tahansa vaate tai asuste on sopiva kuvauksiin. Mikä tahansa osa sinusta on sensuelli tai kaunis. Ideaaleinta onkin kuvata juuri niitä osia sinusta, joista pidät, sekä tunnet olosi seksikkääksi. Boudoir keskittyy täysin sinun voimaantumiseen, nämä kuvat ovat sinulle, ja sinun hemmotteluasi varten.

Sinulla ei tarvitse olla mitään erikoista tällä hetkellä elämässäsi, voit tulla kuvattavaksi itsellesi, sillä aina on oikea aika tuntea olosi kauniiksi, seksikkääksi ja arvokkaaksi.

Sofe_L-66.jpg
Sofe_L-54.jpg

tyylikäs - kaunis - aito - sensuelli -  oma itsesi

Sofe_L-88.jpg
Sofe_L-41.jpg

Boudoir-kuvauspaketin sisältö

- 90 min luottamukseen perustuva hetki, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet. 30-35 min kampaus, jonka jälkeen loput ajasta käytämme kuvaamiseen. Kuvaajanasi ohjeistan sinua, ja voimme yhdessä miettiä asentoja ja parhaita kulmia, joissa tunnet itsesi itsevarmaksi ja kauniiksi.

- Prof Jyväskylästä tuttu Janina Vatanen loihtii hiuksesi kuvauskuntoon. Janinan laittaessa hiuksiasi saat nauttia lasin kuohuvaa. Mahdollisuus myös meikkaajaan kauttamme!

- 10 valmista kuvaa digitaalisesti toimitettuna. Lisäkuvat  25€/ kpl. 
Mahdollisuus myös printtikuvien tilaamiseen kauttamme.

Paikkana toimii Jyväskylän Paviljongin Sokos Hotel, jossa tilava ja valoisa hotellihuone tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön kuville. Jos haluat kuvaukset eri ympäristössä, laita viestiä niin suunnitellaan yhdessä!

Paketin hinta 400€ (sis alv 24%). 

Sofe_L-76.jpg
Sofe_L-100.jpg

Tiimi

valokuvaaja Christa Könönen

 Valokuvaaja Christa

Sofie-106 kopio.jpg

Kampaaja Janina

Sofe_L-29.jpg
Sofe_L-104.jpg

Sinä. Upeana.

Sofe_L-20.jpg

Kuvaus / edit Christa Könönen

Hiukset Janina Vatanen

Meikki Ines Heinäjärvi

Malli Sofie Leppiniemi

Alusvaatteet Liivi & Sukka

Heräsikö kysymyksiä? 

Laita viestiä christa@christakononen.com tai puh: +358 44 9783638

Tai tästä

Kiitos <3

bottom of page