DECEMBER

12/11/2018

Heips! Halusin linkata myös tänne blogin puolella mun ensimmäisen musiikkivideon.
Biisi on Enjan December, joka Enjan omien sanojensa mukaan
"sosiaalisen ahdistuksen aiheuttamasta paineesta ja syyllisyydentunteesta, sekä myös jonkinlaisesta kateudesta niitä ihmisiä kohtaan, joille toisten seurassa oleminen on luontevaa. Kappaleen inspiraationa toimi joulukuu, joka on ennen kaikkea yhtä juhlaa synkän talven keskellä. Siksi joulukuu voikin tuntua hyvin yksinäiseltä ajalta, jos jännittää juuri niitä sosiaalisia tilanteita, joissa pitäisi rentoutua ja pitää hauskaa. Toisaalta kappale myös kaataa tämän hiljaisuuden muurin pukemalla sanoiksi juuri ne ajatukset, joita ei muutoin saisi sanottua."

Olen itse tehnyt musiikkivideoon kuvauksen, editoinnin ja Enjan kanssa yhdessä leikkauksen. Palaute videosta on todella toivottua, joten heitä kommenttia tän postauksen alas tai sitten vaikkapa s-postiin ( christa.kononen@hotmail.fi ), jos se tuntuu luontevalta!

PS: Muistakaa klikata laatu hyväks!


Lyrics:
I wanna sound more like you
If I speak, will you speak too? 
Just one word would get me through
But then it's me and it stays silent
I haven't lost my temper since forever

But if I lost it, I would lose it all
So I'll stay undercover
'Till December’s gone
They tried asking, I failed answering
So I'll stay undercover
'Till December’s over

I wanna sound just like you
If I speak, you'll know I do
Just one word would get me through
But it's my turn and it stays silent
I haven't lost my temper since forever

But if I lost it, I would lose it all
So I'll stay undercover
'Till December’s gone
They tried asking, I failed answering
So I'll stay undercover
'Till December’s over


I lost it all (I’ll stay undercover ’till December’s over)

2 comments :

 1. Olisin tykännyt enemmän jos nuo paikallaan olevat olis kuvattu jalustalta, heiluminen imo häiritsee. Lisäksi, pakko kysyä millä nopeudella oot kuvannut? Jotenkin vaikuttaa vähän hassulta tuo liike. Voi myös johtua leikkauksesta, koska se jotenkin tökkii joissain kohdissa. Oisin itse jäänyt osaan kuvista vähän pidempään :) Jotenkin ehkä jäi puuttumaan se kupletin juoni, ellei tässä ollut tarkotus vaan leikata kaunista kuvaa yhteen... Kuulostaa negatiiviselta palautteelta, mut tässä on kuitenkin kiva fiilis ja näin, etenkin hienot värit! Onko tätä greidattu yhtään?

  ReplyDelete
 2. Hellou, just hyvä kommentti! Tällaisesta palautteesta saa kaikista eniten irti! <3

  Okei, kuvasin tän koko videon 60 fps:llä. Nyt jälkikäteen harmittaa, että pitikin kuvata noin isolla se... Enjan laulukohdat olisi ehdottomasti pitänyt kuvata 25fps:llä, nyt itseänikin häiritsee, että liike aika nopeaa. Kuvasin kuitenkin ns. varmuudella 60:llä, koska en tiennyt varmaksi vielä, että tullaanko mitäkin klippejä hidastamaan ja mitä ei. Se miksi liike näyttää oudolta, on luultavasti, että menin vahingossa exporttaamaan videon 60fps:llä ulos. Tää on aika megamoka, sillä kun videossa on hidastettua liikettä, siitä tulee 60 exporttauksella hassua - niin kuin sanoit. Tästä kuitenkin opittu, ja muistan tämän seuraavan videon kanssa. Vielä vähän yleistä harjoittelua ja testaamista framejen kanssa, kun niiden kanssa ei ole ennen pyörinyt ollenkaan.
  Juoni! Niin, siis tässä videossa ei sinänsä ollut juonta. Ainut punainen lanka videossa on, että Enja ikään kuin pakenee jotain koko videon ajan. Viimeisessä otossa Enja sitten pääsee turvalliseen paikkaan ja ns. jää sinne "Till december is gone". Mut ehkäpä pääpointtina oli ikuistaa kauniita kuvia ja Enjaa niissä.
  Kuvaa ei ole greidattu yhtään, olisi vissiin pitänyt? xd

  Kiitos kommentista<3

  T:
  CHRISTA (en pääse jostain syystä kommentoimaan omalla käyttäjällä xd???)

  ReplyDelete

Blog Archive