NEW HAIR

11/18/2018

yhteistyössä Hiussalonki Ykkösten kanssa*
blogi6 Vihdoin otsatukka. 
Kyllä sitä tässä melkein vuoden kerkesin miettimään. Olen kauhean huono tekemään mitään muutoksia mun hiuksiin, koska mua pelottaa, että tulen katumaan päätöstä myöhemmin. Olen tehnyt muutamia virheitä mun hiuksille, joita en halua toistaa. Punaiset hiukset, ruskeat hiukset ja otsatukka number 1. ylä-asteella, ei ollut parhaita ratkaisuja, mutta ehkä ne piti kuitenkin testata, että pystyin pysymään tässä mun pitkien vaaleiden hiuksien päätöksessä näin kauan. Halusin kuitenkin kokeilla sopivatko otsahiukset mulle, koska tää ajatus kuumotteli mua niin kauan.
Mun hiuksia ei siis värjätty, vaikkakin ne näyttävät näissä kuvissa todella paljon tummemilta mitä yleensä. 
Niin kuin yleensä: hiuksista kiitos kuuluu Hiussalonki Ykkösten Janinalle. <3

Kysymys kuuluu siis - otsatukka

YES OR NO?

blogi8blogi3 blogi1 blogi4 blgoi6 blogi2

4 comments :

 1. Yessss!!

  -t.anni en pääse nyt puhelimella omalle tilille...

  ReplyDelete
  Replies
  1. HAHAH selailin tässä just sun blogia ja kommentteja ja katoin et kukahan on Lanni, et vähän hassu nimi :D Sit tajusin, et ei hele sehän on t.anni ja se oon minä :DDDDD

   Delete

Blog Archive