KEEP YOUR EYES OPEN

11/27/2018

blogi10 Hellou!
Blogi on jäänyt toissijaiseksi tekemiseksi viime aikoina. Kuten olenkin aikaisemmin kertonut, olen siirtynyt kameran edestä yhä enemmän kameran taakse. Mun mielenkiinnon on viime aikoina vienyt videokuvaus, jonka ääressä olenkin viettänyt opintojen ohella melkeinpä koko aikani. Se, että huomaa kehittyvänsä videokuvaajana ja leikkaajana on tuonut mulle onnistumisen tunteita. Mulla onkin valmiina jo kohta kaksi täyspitkää musiikkivideota, jotka ovat alusta loppuun asti mun omaa kädenjälkeä. Se tuntuu aika siistiltä! Vaikka hehkutankin näitä videoita jo nyt, joudutte odottamaan niiden julkaisua vielä tovin. Voitte kuitenkin olla varmoja, että tulen ne myös tänne linkkaamaan kun niiden julkaiseminen on ajankohtainen. 

Muistan, kuinka viime kesänä puhuin kuinka siistiä olisi päästä tekemään videoita. Tsekkailin, mitkä olisi hyviä videokameroita ja haaveilin paremmasta kamerasta. En arvannut, että pari kuukautta myöhemmin mulla on just se kamera, josta haaveilin ja mulle avautuu näin hyvät mahdollisuudet videoiden tekoon. Oikeita ihmisiä sattui syksyn aikana astumaan elämään <3.

PS: En tajunnut kun vasta kuvia katsoessa kuinka helvetin ryppyiset housut mulla on näissä kuvissa. Pahoittelen, jos ne ottaa jonkun muunkin silmään yhtä pahasti kun mun...

SHOES COMMON PROJECTS // JEANS LEVI'S // HAT LACK OF COLOR // COAT COS // BELT 2ND HAND // BAG NELLY   blogi5blogi8 blogi3 blogi2 blogi7 blogi9 blogi1

1 comment :

Blog Archive