WITH VELLU

10/17/2018

b7
Vellu, koira ketä ajatellessakin mun sydän meinaa pakahtua. 
Jos joku koira on omanlaisensa persoona niin se on Vellu. Tällä karvakasalla on välillä niin omat jutut, että häntä pelkästään seuratessa voisi viettää kokonaisen päivän - tai kaksi. 
Tässä 5 asiaaVellusta:
1. Aamulla kun ihminen herää, hän ottaa vastaan kuin ei oltaisiin nähty vuosiin. On niin iloinen siitä, että nousee sängystä, että kyllä hänen ilo tarttuu myös itsellekkin. On se aamulla herääminen siisti juttu :D.
2. Vellulla on paljon kissamaisia tapoja. Lankakerät on kivoja, korkealta hyppääminen ei ole ongelma  (hänen mielestään) ja hänen mouruaa kuin kissat. Kissa vai koira? 
3. Vellulla on tapana aivastella ihmisten päälle, varsinkin naamalle. Tän voisi joku mieltää negatiiviseksi asiaksi, mutta tiedän, että hän on vain niin innoissaan jostain asiasta että nenää alkaa kutittamaan ja aivastus on pakollinen. Muutaman kerran saanut taas tässä lähiaikoina kunnon pärskeet naamalleen.
4. Popi (sellainen pieni pehmolelu) on Vellun hyvä ystävä. Sitä retuteaan joka aamu tai kun hänelle tulee hepulikohtaus. Hepulit ja aktiiviset leikit tosin kestävä aina max 5 min, jonka jälkeen on päivän energiasaldot käytetty.
5. Vellu nukahtelee kaikkiin ihan ihme paikkoihin ja ihme asentoihin. Kieli myös jää erittäin usein suusta vähän ulos. <3

***

Here's our dear dog Vellu. I would say that he's the greatest dog ever. <3

BEANIE ACNE STUDIOS // DRESS JUNKYARD XX-XY* // JACKET MONKI // SHOES COMMON PROJECTSb14 b10C-NECKLACE FROM ONECKLACE HEREb8 blogi11 b5 b6 b16 b4 PHOTOS BY SANNI HIRVONEN

1 comment :

Blog Archive