DANCE WITH ME

10/29/2018

yhteistyössä Hiussalonki Ykköset*
blogi5

Lauantain asu meidän ainejärjestö Corpuksen 5v vuosijuhlilta!

Harvoin saa nykyään enää pukeutua mihinkään tilaisuuksiin näin juhlavasti. Kellään tutuilla ei ole enää oikein mitää isoja juhlia ainakaan lähi aikoina tiedossa. Hääkuvaajana olen nähnyt niin monet ihanat häät tässä parin vuoden aikana, että olen jo alkanut odottamaan milloin kaikki kaverit alkavat mennä naimisiin (vink vink kaikki kamut). Olen varma, että meidän kaveriporukan häät tulee olemaan niin parhaita kemuja!

Mun asu meidän Vujuilla oli tosi simppeli, mutta näyttävä. Hiussalonki Ykkösten Satu laittoi mun hiukset. Täytyy kyllä sanoa, että näissä hiuksissa meni hetki, kun näitä alkoi kihartaa järjestelmällisesti. En olisi voinut olla tyytyväisempi mun hiuksiin, kiitos vielä Satu !

DRESS ASOS // SHOES OTHER STORIES // 
blogi4 blogi blogi2 blgoii3 blogi6blgogogo

No comments :

Post a comment

Blog Archive