YELLOW OR... RED?

9/02/2018

5 asiaa, jotka just nyt mielessä
1. Mulla alkaa huomenna virallisesti koulu! Fiilis on tällä hetkellä pelon ja innostuksen sekoitus. Mua jännittää, että ketä tyyppejä mun vuosikurssille tulee ja millainen meininki siellä on.
2. Eilen oli mun tämän kesän viimeiset häät. 10/10 suoritettu!
3. Olen katsellut tässä parin viimeistä tuntia K-pop musiikkivideoita. Meno on näissä ihan mieletön. Tässä ihmettelen, että miten yhteen musiikkivideoon saadaan aina ahdettua niin paljon tapahtumia ja eri kuvauspaikkoja. Lemppareita tämä ja tämä 
4. Kävin ottamassa tänään tatuoinnin.
5. Mulla on tällä hetkellä sellanen fiilis, että olisi ihan kuin uusi vuosi alkamassa. Niin paljon uusia juttuja tapahtumassa ja elämä jollain tapaa "menossa eteenpäin", että tuntuu kuin aloittaisi kokonaan uuden vuoden. Niin sanotusti uusi vuosi ja uudet kujeet, tällein syyskuussa :d.

HAT LACK OF COLOR // SHIRT JUNKYARD XX-XY HERE* // SHOES COMMON PROJECTS // PANTS 2ND HAND // b4 uusi2 b3 b14
PHOTOS BY SANNI HIRVONEN

No comments :

Post a Comment

Blog Archive