MY FIRST TATTOO

9/09/2018

blogi2 "Fire walk with me
- iskostui mun mieleen Twin Peaksista about 4 vuotta sitten. Siitä asti tämä lause on pyörinyt mun mielessä. En koe olevani mikään erityisen kova Twin Peaks-fani, mutta kyllä voin sanoa, että mun tatuointi jollain tapaa siihen sarjaan liittyy. Kaikki Twin Peaksia katsoneet muistaa mikä tämän kyseisen lausahduksen merkitys on. Muistatte myös, että lausahdus jättää paljon oman tulkinnan varaan, sillä sarjassahan ei kerrota tarkasti, mitä se tarkoittaa. Nojoo, en ala avaamaan tätä mun suhdetta Twin Peaksiin ja tähän tatuointiin tässä enempää. Asia menee monimutkaiseksi. Ehkäpä yritän toisella kertaa. 

"Kävele kanssani" lausahdus merkitsee mulle myös sitä, että elämässä on ihmisiä, joiden kanssa ikään kuin kävelee pidempää kuin toisten. Jotkut ihmiset kävelevät vain hetken kanssani, kun taas toisten kanssa kävelymatka on pidempi. Oli se sitten lyhyt tai pitkä yhteinen matka, molemmat ovat tärkeitä.
Juteltiin Vilhon kanssa, kun hän mulle tätä tatuoi, että hänelle tatuoinnit muistuttavat tietyistä hetkistä. Milloin tatuointi on otettu tai kuka sen on tehnyt. Mun mielestä tämä on myös hyvä ajattelutapa tatuoinnista. Tämä tatuointi tulee aina muistuttamaan mua tästä elämänjaksosta ja kaikesta mitä tähän liittyy.


Noniin, sitten tatuoinnin ns. syvällisistä merkityksistä siihen, miksi loppujen lopuks tämän otin on. Otin tämän ihan sen takia, että onhan tämä nyt helvetin hyvä lausahdus jalkaan. Kävele kanssani jalassa. Hehe..

Tatuoinnin on tehnyt Vilho Paja Traditional Tattooingista.blogi1 blogi20 blogi
blogii

1 comment :

Blog Archive