IS THIS REALLY REAL? NORWAY 8

9/07/2018

2Hello!
Viimeiset kuvat Norjasta. Kyllä sieltä Norjasta kuitenkin kahdeksan postauksen verran kuvamateriaalia tulikin. Kyllästytte kohta näihin, joten nyt on aika jättää Norja postaukset taakse, vaikka kuvia vielä kyllä löytyisi xd. 
Mulla alkoi virallisesti koulu! Aloitin siis Taidehistorian ja taidekasvatuksen opinnot Jyväskylän yliopistossa. Olen tutustunut nyt jo tämän viikon aikana ihan mahtaviin uusiin tyyppeihin. Tapasin myös ensimmäisenä päivänä ihmisen, jonka kanssa tuli heti sellainen fiilis, että oltaisiin tunnettu jo monta vuotta. Tiedättekö kun joidenkin ihmisten kanssa vaan mätsää heti alusta asti tosi hyvin? Tästä ihmisestä tuli heti sellainen fiilis, että tullaan olemaan vielä monen vuoden jälkeen hyviä ystäviä. 
Tämä viikko on siis ollut kiireinen kaikkien infotilaisuuksien ja ryhmäytymis juttujen kanssa, enkä  ole muuta kerennytkään tekemään.

Noniin, sitten itse kuviin. Nämä on otettu sellaisesta paikasta kun Tungeneset. Henkilökohtaisesti kuvat on mun Norjan reissun lempparit (sen takia vähän säästinkin näitä). Tuo paikka oli niin maagisen näköinen! Meillä sattui tosi hyvä tuuri, että ilma oli aivan täydellinen kun tuonne mentiin. Muita ihmisiäkin oli vain muutama, joten saatiin olla aika rauhassa ja ihastella maisemia. Antaa kuvat puhua puolestaan:

8 9 19 7 5 16 20 4 17 12 1310 PHOTOS OF ME BY ANNIEVELIINA

  TSEKKAILE MYÖS -
 

4 comments :

Blog Archive