BIG BIG BEANIE

9/23/2018

blogi2 Ensimmäiset syksykuvat! 
Olen näinä pimenevinä syysiltoina inspiroitunut hämäryydestä. Pimeys on aikaisempina vuosina tuntunut aina yhtä ylitsepääsemättömältä asialta, muttei tänä vuonna. Olen nähnyt pimeydessä jotain kiehtovaa ja tunnelmallista. Olen ottanut viime päivinä mielummin hämärässä kuvia kuin täydessä auringonpaisteessa. Jotenkin aurinko ja valoisuus ei tällä hetkellä nappaa yhtään kuvissa. 

Mun pipo. Se oli nyt pakko tilata. Mulla kävi tämä about 10 kertaa viime talvena Acnen sivuilla ostoskorissa, mutten sitä saanut koskaan tilattua. Kun poikaystävä teki Acnelle pari viikkoa sitten tilauksen, sain mahdollisuuden laittaa pipon samaan toimitukseen. Tämä on jo nyt mun lemppari juttuja tänä tulevana talvena <3.

PANTS 2ND HAND // BEANIE ACNE STUDIOS // SHOES GUCCI // SCARF TOPMANigehkä blogi6 blogi4 blogi10 blogi8 blogi9 blogi7 blogi1

1 comment :

Blog Archive