KHAKI LEVI'S

8/16/2018

blogi3Mun ystävällä Oonalla on liioittelematta noin 50kpl Leviksen farkkuja. Oona vakuutteli, että jokainen niistä on erilainen, vaikkakin mun silmään en huomannut puolissa mitään eroa toisiinsa. Oona oli luopumassa muutamista Leviksistä, joten mä nappasin nämä ja yhdet siniset mun vaatekkaappiin. En ole ennen näitä omistanut yksiäkään Leviksiä, enkä oikeastaan muunkaan kunnon merkkisiä farkkuja. Farkut ei ole ollut mulle se the-juttu, joihin panostan. Nyt kuitenkin mäkin olen Levi's kerhossa, kiitos Oonan. 
Mun kädessä heiluva punoskassi löytyi poikaystävän mökiltä. Kukaan ei ollut varmasti koskenut tähän about pariin kymmeneen vuoteen. En tiedä onko tämä ollut joku lasten leikki pussukka vai mikä, mutta otin sen sieltä mukaan omaan käyttöön. Suunnittelin vähän, että vaihtaisin nämä muoviset kantokahvat joihikin coolimpeihin. Mut eikös ole aika hieno <3

SHOES ADIDAS // JEANS LEVI'S // SHIRT & OTHER STORIES // BELT GUCCI // HAT JUNKYARD ON SALE HERE*  // blogi7 blogi10 blogi91 blogi5 blogi2 blogi1 blogi6

No comments :

Post a comment

Blog Archive