IN THE SHADOWS

8/01/2018

blgoigijn9 Meinasin aloittaa tämän blogitekstin niin kuin aina yleensä löpisten jotain turhan päivästä, jotta tämä teksitila täyttyisi. Mun blogissa on aina ollut kuvat ne pääasiallinen juttu, johon olen myös panostanut. Mielenkiintoisten tekstien kirjoittaminen ei vain ole mun juttu. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, etten halua kirjoittaa tähän jostain säästä, mun asusta tai siitä minkä sarjan olen katsonut viimeksi. Mun elämässä on tapahtunut tässä viime aikoina yksi iso asia, jotka on tällä hetkellä mun mielessä valehtelematta koko ajan. Kyseinen asia on  kuitenkin sen verran henkilökohtainen, sekä se koskee muitakin kuin ainoastaan minua, että se ei vain ole sellainen asia joka tänne blogiin kuuluu. Sanotaanko kuitenkin näin, että vaikka tämä asia tuntuu tällä hetkellä erittäin vaikealta, uskon kuitenkin, että asioilla on elämässä tapana järjestyä - toivotaan ainakin.
Multa ei ole nyt kuitenkaan odotettavissa kivaa hömppätekstiä lähi aikoina täällä blogissa, koska se ei tunnu nyt yhtään hyvältä. Jätän vaikka tekstitilan tyhjäksi, kuin puhun monta riviä jostain kivasta vaatteesta, koska se on tällä hetkellä mun viimeisin kiinnostuksen kohde.

Annille kiitos kuvista ja kampauksesta.

SHORTS H&M // SUNGLASSES RAY-BAN FROM JUNKYARD HERE* // SOCKS NIKE // SHOES GUCCI // 
blogiin1 blogiin4 blogiin12 blogiin5 blogiin2 blogiin6
PHOTOS BY ANNIEVELIINA

2 comments :

 1. On inhottavaa, kun elämässä tulee noita hetkiä, kun joku ikävä asia vie kaiken tilan pääkopassa. Sille ei kuitenkaan voi aina mitään. Mäkin uskon, että asioilla on tapana järjestyä, mutta sitä ei kukaan voi sanoa kauan se tilanne kestää ja tuleeko edes sen jälkeen hyvät ajat kestämään pitkään. Pitää vain jaksaa jatkaa eteenpäin ja yrittää edes välillä heittää ne aivot narikkaan, jottei ylikuormita ajatuksiaan liikaa negatiivisuudella. Ota siis ihmeessä aikaa itelles ja ei sun tarvii kirjotella ilosia höpötyksiä! Täysin ymmärrettävää, jos iloa ei ole.
  BTW tosi ihana lettikampaus sulla näissä kuvissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. <333 kiitos paljon kommentistasi.
   Näinhän se on, puhut asiaa.
   Ihanaa kesää sulle !

   Delete

Blog Archive