HUF, WUH, MÄH, RUF

8/24/2018

blogiin1 Bongasin Instagramista Viivin kuvan tästä kyseisestä paikasta. Laitoin heti viestiä tiedustellen missä päin Jyväskylää tämä täydellinen pihlaja kuvauspaikka on. Kiitos Viiville siis tämän paikan bongauksesta!
Olen viime aikoina nähnyt todella paljon unia. Mulla on elämässä aina tiettyjä jaksoja, jolloin näen unia enemmän kuin toisina jaksoina. Unet jää pyörimään mun päähän pitkin päivää ja koen ne välillä todella häiritseviksi. Saatan nähdä unta todella arkisista jutuista, esim että joku soittaa mulle tai vaikkapa laittaa viestiä. Sitten aamulla olen sillein, että mikä se viesti oli katsoen puhelinta. Viime yönä tosin näin unta pekonista (haha kyllä) ja olin kuulema poikaystävän mukaan siitä jotain puhunutkin. Mun on ehkä pakko käydä ostamassa tässä lähipäivinä yksi pekonipaketti ja laittaa se pannulla täydellisen rapeaksi. Eikös kasvissyöjä saa kerran vuodessa yhden pekonipaketin syödä :D? 

Tämä asu on mun tän hetken ihan lemppari. Olen etsinyt täydellisen väristä farkkutakkia viime keväästä asti kirppareilta tuloksetta. Bongasin kuitenkin Junkyardilta tämän Huffin unisex farkkutakin ja olihan se pakko tilata. Mulla on koko M, joka on ihan täydellinen, sillä tämä menee vielä poikayställekkin. Takki on muuten alessa tällä hetkellä -50%! 

Toimiiko koko farkku-asu? 
YES OR NO?

JACKET HUF FROM JUNKYARD HERE* // JEANS LEVI'S // SHOES COMMON PROJECTS // HAT JUNKUARD XX-XY HERE* //
blogiin6 blogiin11 blogiin3 blogiin7 teksti blogiin8 blogi4 blogiin2 blogiin14 blogiin9 blogiin5

6 comments :

Blog Archive