HOME - SOMETHING NEW

8/28/2018

Yhteistyössä Desenion kanssa*
blogi2Asuntopäivitystä! Desenio laittoi mulle viestiä ja kysyi, että haluanko valita yhteistyön tiimoilta muutamia julisteita ja kehyksiä kotiin. Tottakai halusin, sillä meidän asunto kaipasi vähän piristystä. Meidän vanhat kultaiset taulujen kehykset vaihtuivat mustiin ja valkoisiin, sekä yleisilmeeltä seinän julisteet muuttuivat tummemmiksi.
Voin kutsua mun ja poikaystävän kämppää kodiksi. Siltä se tuntuu. Kodilta, johon on aina ihana tulla.
Meidän asunnon sisustus ei ole ehkä se tyypillisin. Meillä on yhdistelty paljon uutta ja vanhaa ja meille tullessa saattaa tulla tunne, että olisi tullut moderniin mummolaan (:D?). Meidän sisustus ei ole ehkä se mulle kaikista tyypillisimmän tyylinen, mutta olen oppinut rakastamaan sitä ja se tuntuu nykyään super viihtyisältä ja lämpöiseltä.

Mulla on Deseniolle alennuskoodi, joka kannattaa käyttää jos uusia julisteita olet miettinyt!
“Koodilla “CHRISTAX25” saat 25% alennusta julisteista* 28.8.-30.8. välillä
 *Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita".

Tsekkaile myös aikaisempi asuntopostaus tästä.

blogi11 blogiin18 blogi12 blogiin14Vasemmalta katsoen kolme printittiä Deseniolta (ei kasviprintti), kolme muuta muualta. Eläinjuliste löytyy Deseniolta nimellä Vintage Print Collection No7, käsijuliste nimellä Line Hand No1 ja tumma kasvojuliste nimellä Close Black blogiin19 blogi7 blogi5Tämä kukkataulu on peräisin mun lapsuuden kotoa, jossa asuttiin kun olin pieni. Muistan kuinka silloin + 7 vuotiaana tämä taulu näytti super isolta. Nyt taulu ei olekaan enää niin ison tuntuinen kuin sillon. Hassua miten näkökulmat asioihin on muuttunut lapsesta.
 Taulu oli todella huonossa kunnossa kun sen äitin jemmasta varastin itselleni. Käytin sen muutamalla kympillä kehystämöllä, joka korjasi kehykset. Nyt tämä koristaa meidän keittiössä.blogiin16blogi3Jos jokin saa mut suuttuneeksi nopeasti, niin solmussa olevat johdot. Mulla meni tähän hermot todella pahasti yksi päivä. Sen seurauksena otin nauloja, vasaran ja naulasin seinään koukut, johon järjestin jokaisen johdon omalle paikalleen. Tästä on helppo ottaa johdot käyttöön, kun sitä tarvitsee. Suosittelen.blogiin17 blogi6 blogiin15

2 comments :

 1. Huhh miten suorastaan ahdistaa kuinka lähellä on ettei tv mahtuisi tuohon tasolle :D

  Ihana koti teillä <3 tykkään tosta tyylistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah joo, se on aika just ja just siinä. Xd

   Kiitos paljon <3

   Delete

Blog Archive