CAR TIRES

7/04/2018

blogiin5
Olen viime päivinä ottanut vähän iisimmin, koska olen puoliksi flunssassa. Puoliksi flunssainen tarkoittaa, että olen aivan tukossa, mutta tunnen itseni kuitenkin muuten terveeksi. Valitsisin mielummin, että tulisin kunnolla pariksi päiväksi kipeeksi, kuin että flunssainen olo kestää pari viikkoa, eikä oikein tule ollenkaan kunnolla päälle.... Näinä päivinä olen mm. kävellyt ihanassa vesisateessa metsässä, pelannut mölkkyä, syönyt veljen tekemiä super hyviä ruokia ja lukenut kirjoja.

Tämän postauksen takin kanssa kävi niin sanotusti klassisesti - miten käy nykyään erittäin usein. Tilasin tämän poikaystävälle, mutta varastin sen jo parin päivän jälkeen omaan vaatekaappiini. Tämä takki on aivan täydellinen, paitsi 100% puuvilla tekee sen, että tämä menee ryppyyn todella helposti. Tämä takki on niitä vaatteita, jotka pitää muistaa ripustaa hengariin, kun saapuu kotia. Mulla on pahana tapana välillä kaltoin kohdella mun vaatteita (kiireessä varsinkin), jättämällä niitä lattialle lojumaan. 

JACKET JUNKYARD XX-XY HERE * // SHOES GUCCI // SUNGLASSES RAY-BAN // TOP MANGO // PANTS H&Mblogiin10 blogiin6 blogiin12 blogiin8 blogiin14 blogiin7 blogiin4 blogiin1 blogiin13 blogiin2

No comments :

Post a Comment

Blog Archive