VIOLET

6/24/2018

jäde5Minulla. Hiuksissa. Violettia.
En olisi uskonut tätä vielä muutama viikko tai edes muutama päivä sitten, jos mulle oltais sanottu että tulen värjäämään mun hiuksiin violettia. Saaneen nyt kertoa muutaman sanan minun ja violetin värin suhteesta. Vihaan violettia yli kaiken. Violetit sohvat, verhot, LAKANAT (apua ei.), hatut, koko pään väriset violetit hiukset ja vaatteet ei vaan lähde sitten yhtään. Mun mielestä violetti värinä vaan on järkyttävä. Pyydän jo tässä vaiheessa anteeksi kaikilta, joilla on ne violetit verhot ja pöytäliina siellä tällä hetkellä kotona. Tässä kun aloin miettimään niin en oikeasti muista, että olisin edes nähnyt jotain hienoa violettia vaatetta/asustetta jonkun päällä. Violetti vaan ei toimi.
Mun kauhujen kauhu tv-ohjelma on Huutokauppakeisari (älä kysy miksi sitä ylipäätänsä olen katsonut), koska Heli Palsamäen lemmitty väri on violetti. Siis oikeesti. Mä en pysty katsomaan tätä ohjelmaa sen takia (okei saattaa siinä pari muutakin syytä, miksi en tätä katso), koska tämä kyseinen nainen pukeutuu kirjaimellisesti päästä varpaisiin violettiin.
Yks päivä näin Instagramissa yhden kuvan, jossa hiukset oli värjätty tosi siistin näköisesti shokkivärillä. Laitoin mun luottokampaajalle Hiussalonki Ykkösten Janinalle viestiä, että mitä oot mieltä, värjätäänkö mun hiuksiin jokin väriraita. Janina lähti heti ideaan mukaan, joten sehän me sitten tehtiin. Värivaihtoehtoja oli mm. sininen, keltainen, vihreä, pinkki, koralli ja tämä violetti. Violettiin päädyttiin sen takia, että violetti on sellainen väri, joka ei varmastikaan jämähdä hiuksiin pitkäksi aikaa. Tää oli ns. testi värjäys, jolla katotaan vähän, että kauanko mun hiuksissa tällaiset väri tulee pysymään. Nämä kyseiset suoravärit ovat sellaisia, jotka ei vahingoita hiusten kuntoa. Pysyvyys tällaisissa suoraväreissä on parista viikosta kuukauteen. Mun mielestä tällainen suoraväri on hyvä sellaisille, jotka haluaa jotain pientä piristystä hiuksiin, muttei mitään mullistavaa muutosta.
Mitä ootte mieltä. Violetti pienissä määrin hiuksissa.

HOT OR NOT?

Itse olisin vastannut vielä muutama päivä sitten ehdoton NO, mutta nyt taidan kallistua HOTin puolelle.

DRESS 2ND HAND // SHOES NELLY (OLD) // BAG UNKNOWN // SUNGLASSES RAY-BAN FROM JUNKYARD HERE * jäde7 jäde3 jäde9 jäde1
jäde8 jäde10 jäde4 jäde6

No comments :

Post a comment

Blog archive