SHEEPS ON THE ROAD - NORWAY 2.

6/24/2018

blogiin2
Meillä on tällä hetkellä Annin kanssa lepotauko. Mä kirjoittelen tätä postausta ja kuuntelen The Weekndiä. Anni ottaa tossa vieressä päiväunia (yrittäen välttää migreenin tulon). Täällä Senjassa on ollut tänään vähän huonompi sää. Vettä sataa vähän väliä tosi kovaa ja tuulee ihan sikana. Voin sanoa, etten ole koskaan aikaisemmin ollut näin rajussa tuulessa kuin mitä täällä nyt on. Kokeilin tänään ihan huvikseni hypätä yhdellä hiekkarannalla ilmaan ja testata, että liikunko tuulen mukana :D. En liikkunut. Tulipahan testattua. Ollaan myös saatu juosta tänään moneen otteeseen tavaroiden perässä, jotka on lähtenyt tuulen mukana. Tuulen mukaan on lähtenyt mm. hattuja, trangian osia, kattila, juomapullo ja hanskat. Anni testasi myös dronea, että kuinka se selviää tällaisesta tuulesta. Drone selvisi yllättävän hyvin! Pysyi melkein paikallaan tällaisesta super tuulesta huolimatta.
Herättiin viime yönä pariin kertaan tosi kovaan jylinään. Hetken päästä selvisi, että tuuli kiertää aina välillä auton alta jotenkin todella oudosti saaden aikaan tosi kovaa ääntä. Herättiin tähän ääneen ihan paniikissa ja luultiin, että joku on murtautumassa meidän autoon tai jotain. Tuuli se vain oli, onneks. Saa nähdä miten seuraava yö sujuu.
Lampaat on täällä täysin vapaana ja siitä syystä ne välillä eksyvät tielle. Porojakin on täällä teillä näkynyt ja yhden kerran saatiin kunnon säikähdykset kun jouduttiin tekemään poron hypättyä auton eteen äkkijarrutus. Onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä! Mut onhan noi söpöjä kun yhdessä täällä kuljeksivat <3.
Toivottavasti tykkäätte reissukuvista, koska niitä on tulossa monta!

PS: Bongaatko mut alla olevasta kuvasta? ;)blogiin1
blogiin11
blogiin6
blogiin5
blogiin9
blogiin4
blogiin3
blogiin10

No comments :

Post a comment

Blog archive