ONNELLINEN NORJASSA - NORWAY 4.

6/24/2018

blogiin7 Hei ! 
Ihan ekaks. Mun blogi muutti takaisin Nouw:lta omalle alustalleen. Lyhyesti sanottuna: Nouw ei tuntunut omalta paikalta blogata. Toinen syy oli, että teidän kommentointi vähentyi 70% Nouw:lle vaihtamisen jälkeen. Tämä edes takaisin blogin siirtämisen huono puoli on, että jouduin siirtämään käsin viimeisen parin kuukauden aikana tehdyt postaukset, jonka takia parin kuukauden sisällä tehdyt postaukset on julkaistu 23.6.2018 eli eilen. Myöskin teidän kommentit poistuivat uusimmista postauksista. Pahoittelut tästä!
Nyt jatketaan eteenpäin "yksinäisenä bloggaajana". Toivon, että kommentointi palaa tänne takaisin, koska palaute ja juttelu teidän kanssa on parasta antia tässä blogin pitämisessä. 

Kuvat ovat Norjasta (hehe mistäs muualtakaan). Pohjois-Norja oli rauhallisin paikka, jossa olen koskaan käynyt. Pidinkin siitä juuri sen takia niin paljon. Poikaystävä sanoikin, että näytän kuulema hyvinvoivalta Norjassa. Äiti taas sanoi kun tulin takaisin Suomeen, että näytän levänneeltä. Vaikka tehtiin Norjassa ihan sikana kaikkea joka päivä musta tuntui kuitenkin, että olin levänneempi, rauhallisempi ja onnellisempi kuin viimeisen kolmen vuoden aikana olen milloinkaan ollut. 
Mua jännitti ihan hirmuisesti lähteä reissuun, koska mulla jäi viimeisistä ulkomaanmatkoista tosi huono fiilis (se Portugali-sydän-ongelma-keissi). Olen myös saanut viime aikoina todella pahoja paniikkikohtauksia, jotka uskon liittyneen siihen sydänongelman epätietoisuuteen. Sydän "ongelma" on kuitenkin menossa parempaan suuntaan ja kaikista tärkeintä - se on diagnosoitu SVT-häiriöksi. Enää ei tarvitse pohtia, että tulenkohan kuolemaan tänään sydänkohtaukseen. Ehkä tämän tiedon kanssa mun on pikkuhiljaa helpompi alkaa rauhoittumaan ja toivottavasti ne paniikkikohtauksetkin jäisivät pian vähemmälle. 
Nämä syyt kuitenkin lisäsi jännitystä reissun suhteen todella paljon. Mua auttoi reissussa tosi paljon kun tajusin, että kaikkialta pääsee aina takaisin kotia, jos siltä tuntuu. Sen sisäistäminen rauhoitti mua todella paljon ja pystyin nauttimaan reissusta. 

Mietin, että mikä Norjassa oli sellaista mikä sai mut tuntemaan syvää onnellisuutta eikä mua ahdistanut 24/7. Päädyin näihin viiteen asiaan: 1. joka paikassa oli niin kaunista. Silmä lepäsi upeilla vuorilla. 2. Keskityin siihen mitä oikeasti tykkään tehdä, eli valokuvasin, muokkasin kuvia (ja ajoin autoa xd). 3. Mun mieltä ei painanut mikään muu kuin, mitä syötäisiin tänään, missä kuvattaisiin ja mihin patikoitaisiin tänään. 4. Hyvä seura. 5. Ei liikaa virikkeitä, vaan elämän perusasioita. Syömistä, ulkoilua ja nukkumista.

Norja on sellainen paikka, johon tiedän lähteväni vielä uudestaan - ja moneen kertaan. Ja katsokaa näitä kuvia miten kirkasta vettä siellä olikaan <3...

JACKET 2ND HAND // HAT LACK OF COLOR // 
blogiin4 blogiin11 blogiin8 blogiin3 blogiin16 blogiin12 blogiin9 blogiin10 blogiin5 blogiin6 blogiin14 blogiin1 blogiin15 copy

PHOTOS OF ME BY ANNIEVELIINA

No comments :

Post a comment

Blog archive