FLOWER DRESS

6/24/2018

blogiin5
Nämä kuvat on otettu kevään ensimmäisenä päivänä, jolloin ulkona oli oikeasti lämmin! Auringossa seistessä musta nahkatakki kuumeni ja lämpö tuntui kasvoilla. En edes meinannut muistaa, miltä se tuntuu. Aurinkoa on siis kaivattu kipeästi...

Oon parin viimeisen vuoden ajan metsästänyt käytettynä tai alennusmyynnistä Common Projectsin tennareita. Tilasinkin nämä kyseiset kengät jo yhden kerran alennuksesta, mutta koko oli harmikseni väärä ja jouduin palauttamaan ne. Oon viimeisen vuoden ajan ollut haukkana Vestiaire Collectivessa ja Depopissa ja odottanut, että mun kokoiset kengät tulisivat käytettynä myyntiin. Ne tuli ! Kenkiä ei voisi tosin sanoa käytetyiksi, sillä näillä oli kävelty ehkä kerran tai kaksi ulkona eikä niissä ollut mitään käytön jälkiä. Poikaystävä maksoi kengistä puolet synttärilahjana, joten hintakaan ei ollut paha. Jos olisin joutunut kengät normihintaisena ostamaan (350€) ne olisi luultavasti jäänyt ostamatta. Onneksi Vestiairesta löytyy käytettynä tosi paljon hyvää tavaraa, mutta jos ostaa meinaa jotain, täytyy olla haukkana, koska yleensä halutuimpia tuotteita haluaa moni muukin. Oon myös ostanut mun Guccin vyön käytettynä Vestiairesta, enkä usko, että olisin sitäkään koskaan hankkinut uutena.

PS : Onko mun blogi toiminut ihan normaalisti blogialustan vaihdoksen jälkeen? Latautuuko kuvat yhtä nopeasti kuin ennenkin? Onko teillä ilmennyt www.christakononen.com osoitetta käyttäessä ongelmia? JA miten kommentointi, ongelmia?

***
Outfit from a week ago, when sun was shining and it was really warm!

DRESS JUNKYARD XX-XY HERE* // SHOES COMMON PROJECTS // BAG ZARA // JACKET ZARA // SUNGLASSES RAY-BAN //blogiin1
blogiin10
blogi3
blogi2
blogiin9
blogiin7
blogiin8
blogiin6

No comments :

Post a comment

Blog archive