FALLING

6/24/2018

blogiin3Hei!
Mun on tällä hetkellä vaikea muodostaa mitään järkevää yhtenäistä tekstiä, joten listaan tähän 3 kivaa asiaa, jotka on viimeisen viikon aikana tapahtunut.

1. Käytiin Sannin kanssa ystävämme Annin luona Kuopiossa yökyläreissulla. Me mm. saunottiin, käytiin syömässä super hyviä lettuja Kuopion torilla ja fiilisteltiin yön valoisuutta. Jouduttiin Sannin kanssa paluumatkalla ihan törkeän kovaan vesisateeseen, jolloin autolla oli pakko ajaa max 60km/h moottoritiellä. Löydettiin myöskin Kuopio-Jyväskylä väliltä meidän uusi lemppari huoltoasema, jonka nimi oli Janoinen Karhu. Suosittelen piipahtamaan, jos haluaa saada kunnon Twin Peaks tunnelman.

2. Pääsin kouluun! Mut hyväksyttiin Tampereen Proakatemiaan! Tää tuli niin puskista, sillä kun kävin viime maanantaina Tampereella pääsykokeissa kyseiseen kouluun, ajattelin, että hitto täällä on kaikki sellaisia jotka tänne vois päästä. Ajattelin, ettei mulla ole edes mahdollisuuksia muihin nähden. Näköjään mulla kuitenkin oli! Vielä odottelen mun ykköshakukohteen eli taidehistorian ja taidekasvatuksen tuloksia. Tärkeintä on kuitenkin, että jos en pääse mun ykköskohteeseen, niin ainakin on koulupaikka tiedossa ensi syksylle!

3. Olen aloittanut katsomaan tv-sarjaa nimeltä Lucifer. Lyhyesti kerrottuna sarja kertoo Paholaisesta eli Luciferista joka lähtee manalasta lomalle Los Angelesiin ja perustaa sinne strippibaarin. Tällein kirjoitettuna tämä koko sarja kuulostaa maailman huonoimmalta idealta koskaan, mutta tää sarja onkin yllättänyt mut täysin! Tästä sarjasta tekee hyvän sen hämmentävyys, sekä päänäyttelijän karisma. Onko muut katsonut tätä?

HAT LACK OF COLOR // SHOES PUMA // SCARF ZARA // PANTS 2ND HANDblogiin9

blogiin7

blogiin11

blogiin1

blogiin8

blogiin2

blogiin6

blogiin5

1 comment :

  1. Suuuret onnittelut koulupaikasta!! <3

    ReplyDelete

Blog archive