BRAIDS

6/24/2018

blogiin4Kävin taas muutama viikko sitten Janinan luona Hiussalonki Ykkösillä . Tällä kertaa ei kuitenkaan tehty mun hiuksille mitään muuta kuin leikattiin "etuhiuksia" lyhyemmäksi. Sen sijaan kokeiltiin mulle muutamia erilaisia lettikampauksia. Kuten olen tainnut joskus aikaisemminkin kertoa, en osaa oikein laittaa mun hiuksia mitenkään erikoisesti. Haluaisin oppia tekemään kaikkia erilaisia lettejä ja kampauksia, mutta oon huono niissä... Oli kuitenkin kiva saada muutamia helppoja letitysvinkkejä Janinalta. Youtubehan on tosiaan täynnä kaikkia helppoja letitys-tutorialeja, joita harvoin kuitenkaan muistaa katsoa kun on hiuskriisi päällä. Kokeilin äsken tehdä kahden allaolevan tutorialin kampaukset hyvällä menestyksellä. Mulle saa jakaa myös jotain hyviä tutorial-video linkkejä tai muita ohjeita jos löytyy jotain kivoja!
***

Some braid tutorials!

blogiin8

blogi2

blogiin1
blogiin10

No comments :

Post a comment

Blog archive