A POLAROID PHOTO

6/24/2018


polaroid3
Moikka!

Mulla on ollut viime päivinä ihan hullu kiire joka paikkaan. Mulla on vielä yksi kurssi avoimen yliopiston puolelta suoritettavana, jota olen tehnyt ihan "hiki hatussa" (vihaan tätä sanontaa :D), jotta saan kaikki tarvittavat opinnot valmiiksi sovittuun päivämäärään mennessä. Olen myöskin kuvannut videomateriaalia pääsykokeiden ennakkotehtävää varten, joka pitäisi olla jo muutaman päivän päästä valmis. SEKÄ - maailman huonoimpaan aikaan, päätin ladata Fortniten mun tietokoneelle.... Tottakai sitäkin on pitänyt sitten pelata ja koukuttua siihen.... Tuntuu, että päivistä on loppunut tunnit näiden parin päivän aikana, mutta viimeistään hommat helpottaa. Siihen asti blogin puolella ei ole odotettavissa joka päiväistä postailua.

Palataan! <3
polaroid1
poalroid5

No comments :

Post a comment

Blog archive