MAKEUP UPDATE // WITH COCOPANDA

3/08/2018

Yhteistyössä Cocopandan kanssa*cocopanda1
Hei! 
Olen ollut aina tosi laiska meikkaamaan. Olipa sitten arkipäivä tai juhliin lähtö ei mun meikkausrutiinit poikkea toisistaan melkeinpä ollenkaan. Kulmakarvoihin väriä, vähän ripsaria, puuteria ja siinäpä se. Joskus saatan laittaa vähän luomiväriä neutraalilla sävyllä. Syy miksi en ole oikein ollut innokas opettelemaan meikkaamaan esimerkiksi silmämeikkiä, on koska mulla ei ole ollut mitään hyviä luomiväripaletteja enkä sitten ole loppujen lopuksi myöskään tiennyt mitkä värit sopivat mulle. Otin taannoin Cocopandaan yhteyttä ja kysyin, että haluaisivatko he lähteä kanssani yhteistyöhön. Myöntävän vastauksen saatuani sainkin testiin heidän uutuusmeikkejä!

Cocopandalla on tänään naistenpäivänä kaikki tuotteet (paitsi Sigman) vähintään -25% alennuksessa.  Eli siis kaikki meikit joita tulen tässä postauksessa esittelmään ja kertomaan omia kokemuksia ovat kyseisessä alennuksessa mukana. Joten suosittelen tsekkailemaan heidän meikkivalikoimansa.cocopanda2Mun ihan lemppari meikkimerkkeihin on kuulunut theBalm, jolta omistankin ennestään mun ainoan meikkipaletin. Oon tykännyt siitä ihan älyttömästi ja sen tuumin valitsinkin Meet Matt(e) Trimony luomiväripaletin. TheBalmin paletissa kaikki sävyt ovat täysin mattaisia, joten valitsin sen kaveriksi Bare Naturals 14.0 paletin, jossa on mattaisten sävyjen lisäksi myös kimaltelevia ja metallisia sävyjä. Kokeilin jo tehdä näillä silmämeikkiä, joka näkyykin postauksen kuvissa. Mitä olette mieltä silmämeikistä?
cocopanda4cocopanda8 cocpanda3cocpanda10BareMineralsin puuterimaisen meikkivoiteen sävyn valitsemisessa oli ongelmia. BareMineralsilla on 30 eri sävyä, joita nopeasti vilkaistua olisin kelpuuttanut itselleni niistä 10, enkä olisi huomannut mitään eroa sävyssä (kuulostan varmaan niin amatööri meikkaajalta kuin voi olla, sori...). Tarkemmin tutustuttuani kuitenkin huomasin, että sävyissä todellakin on eroja. On eri sävyisiä riippuen siitä, taittaako ihon sävy keltaiseen vai vihreään päin ja niin edespäin. Sain kuitenkin tilattua juuri oikean sävyn ja tää puuteri tuntuu todella kevyeltä, mutta silti sopivan peittävältä kasvoilla.

Otin testiin myös theBalmilta Even Steven Whipped Foundationin sävyssä light. Meikkivoide jättää mattaisen lopputuloksen ja on todella peittävä. Tykkäsin tästä erityisen paljon, koska mulla on ollut kokeilussa vaikka kuinka monta eri meikkivoidetta, mutta mikään ei ole ollut niin pehmeän tuntuinen ja helposti levittyvä kuin tämä. Sävy tosin on yhden asteen liian tumma mulle, mutta tää tulee varmasti enemmän käyttöön kesällä kun kasvot saa vähän väriä.cocpanda7Sitten mun lemppari tuotteisiin koko tilauksesta, eli BareMineralsin Gen Nude Mtte Liquid Lipcoloreihin. Mulla on ennestään nestemäisiä mattahuulipunia Colorpopilta, Milanilta ja Nyxiltä. Luulin jo, että Colourpopin huulipuna olisi maailman paras (niinkuin muutamalle kaverille jo kerkesin hehkuttamaan), mutta tää bareMineralsin kyllä vie nyt ehdottomasti voiton. Tää on ensimmäinen mattahuulipuna joka ei kuivata ollenkaan (!!!!) huulia, sekä pysyy huulilla todella hyvin. Paras piirre näissä on kuitenkin, että tää tuntuu tosi samettiselta huulilla ja tuntuu kuin huulipunaa ei olisi ollenkaan. Mulla on tämä kyseinen huulipuna sävyissä Bo$$ ja Friendship. Huulilla kuvissa sävy Friendship.cocpanda5cocopanda12Olin tosi innoissani testaamassa tätä Milanin kulmakarvageeliä, sillä mun kulmakarvojen must-juttu on värillinen geeli. Olin innoissani tästä Milanin tuotteesta, koska se sisältää kuituja ja näin ollen pidentää kulmakarvoja entisestään. Mulla oli aikaisemmin käytössä Nyxin vastaava tuote, jossa ei ole kuituja mukana. Petyin ehkä hieman Milanin geeliin, koska en huomannut juuri ollenkaan eroa tämän ja Nyxin välillä.cocoapdan13Muistakaa käydä katsomassa mun Instagramin puolella arvonta, jossa palkintona 50€ lahjakortti Cocopandalle. Käy osallistumassa siihen tästä! ocopanda9
PHOTOS BY ANNIEVELIINA

No comments :

Post a comment

Blog Archive