INSPIRATION FROM BOYFRIEND'S STYLE

3/11/2018

Yhteistyössä Hiussalonki Ykkösten kanssa*
ruskeahattu3
En tiedä oletteko huomannut aikaisemmista kuvista, mutta kävin leikkaamassa Hiussalonki Ykkösten Janinan luona mun hiuksia. Pohdin tosi pitkään, että pitäisikö mun leikata ihan kunnon otsatukka, mutta päädyin, että se ei ole mun juttu. Halusin kuitenkin jotain vaihtelua mun hiuksiin, joten keksittiin Janinan kanssa leikata lyhyemmäksi ja kerrostaa etuhiuksia, jotta hiuksiin tulisi vähän jotain muotoa. Vaikkei suurta muutosta hiuksille tapahtunutkaan, on tää mun mielestä antanut mun kasvoille ihan erilaista ilmettä. Oon myös monesti pitänyt hiuksia kiinni jättäen ponnarilla jättäen etuhiukset pois, joka on ollut kans tosi kiva ja erilainen tyyli hiuksille! Mietin vähän myös, että pitäiskö mun leikata vähän vielä lisää ja lyhyemmäksi etuhiuksia?
Mitä ootte mieltä? <3


Tää asu on otettu suoraan poikaystävän perus pukeutumisesta, tosin ilman tätä hattua. Poikaystävällä on usein jokin rento kauluspaita, josta on napitettuna vain muutama ylin nappi. Valitsin Junkyardilta yhteistyön tiimoilta tämän paidan poikaystävälle lahjaksi. Rakastuin tähän väriin ja malliin heti kun näin tämän. Testasin itsellekin tätä paitaa päälle ja tää oli myös mun päällä tosi kiva, vaikkakin poikaystävän päällä vielä kivempi. Voi olla, että tää paita tulee myös jatkossakin päätymään myös mun päälle, hehe. Paita on koossa M, joka osoittautui nappivalinnaksi yhteiskäyttöön.

SHIRT JUNKYARD XX-XY HERE* // HAT UNKNOWN // tämä2 ruskeahattu5 ruskea_hattu_1-2 tämä1 ruskeahattu4
PHOTOS BY ANNIEVELIINA

5 comments :

 1. Christa, oot niin älyttömän kaunis näissä kuvissa! Täydelliset huulet (t. kateellinen, jolla maailman pienimmät huulet, joihin ei kehtaa edes huulipunaa laittaa pienuutta korostamaan :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon <333! Käytän tosi harvoin ihan näin punaista huulipunaa, mutta tää olikin ihan kivan näköinen!
   Ootko kokeillut huulten yli huulipunan levittämistä? Se toimii joillain aika hyvin, jos osaa sen laittaa siististi !

   Delete
 2. I really love this look! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  ReplyDelete

Blog Archive