FLOWER STORE AND FEELINGS

3/05/2018

3.3.7.asu En tiedä miksi musta tuntuu niin vaikealta kirjoittaa julkisesti, että välillä ei kuulu oikeasti hyvää. Mua on ahdistanut ja masentunut ihan älyttömän paljon viime aikoina. Tuntuu, että välillä kotona oleminenkin on todella hankalaa, varsinkin yksin. Oon yrittänyt keksiä itselle kaikkea tekemistä mahdollisimman paljon, mutta en tiedä onko se paras idea. Kun keksii koko ajan jotain tekemistä ja yrittää olla mahdollisimman ei-ahdistunut niin ikään kuin "lakaisee oikean fiiliksen maton alle". Toisaalta se toimii, mutta ei se olotila sieltä sisimmästään kuitenkaan mihinkään katoa. Uskon kuitenkin, että jos en tekisi mitään ja yrittäisin vain levätä, se ainakaan auttaisi positiivisesti mun olotilaan. Oon aina ollut tosi menevä tyyppi ja mua ärsyttää helposti jos kalenterissa ei ole mitään ohjelmaa ja tekemistä. En tiedä miksi tästä just nyt blogiin kirjoitan. Tuli sellainen fiilis, että teki mieli "avautua" muutaman lauseen verran. Aina ei kuulu oikeasti hyvää.

JACKET 2ND HAND // SUNGLASSES RAY-BAN // BAG MICHAEL KORS // SHOES BRONX3.3.4asu 3.3.asu3 3.35asu uusi copy kukkakauppa_blogi1-4 3.3.6asu 3.3asu
PHOTOS BY ANNIEVELIINA

9 comments :

 1. Ihan sama fiilis! Lohduttavaa jotenkin, että en oo ainoo... <3

  ReplyDelete
 2. samoja fiiliksiä täällä. valmistuin juuri vuoden lopussa, ja ihan kamalaa kun ei oo mitään tekemistä, kun tätä ennen puolitoista vuotta kävin töissä ja koulussa samaan aikaan. mulla on oikeastaan aina tää sama, että jos en käy töissä/koulussa ahdistun. en vaan voi olla näin. kirjoitin monta vuotta blogia, mutta nyt ei ole sitäkään "tehtävänä" joten tuntuu vielä kamalammalta. ihanaa, että joku puhuu näistä.

  tuo "ahdistuksen lakaisu" on muuten erittäin hyvä termi. en ehkä oo ihan tajunnut että teen itsekin tuota, keksin vaikka mennä kaupungille vaikkei sinne ole mitään asiaa vaan etten jää ahdistumaan yksin kotiin. mutta ei sekään oo oikeen ratkaisu... anyways, halusin vaan sanoa että kiitos tästä postauksesta ja eihän sitä aina tarvitse olla kirjoittamassa, etenkin jos ahdistaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän tunteen! Itse välillä miettii, että olisiko tätä ahdistusta alkujaan edes tullut siinä mittakaavassa kun se tällä hetkellä on, jos olisin päässyt kouluun tai mielekkääseen koko päivä työhön.

   Tsemppiä sulle ja kiitos kommentistasi <3 !

   Delete
 3. Mulla samoja fiiliksiä hyvin pitkälti. Oon sairastanu aiemmin masennuksen ja siitä toivuin ja pidän sen pois osittain tuolla ahdistuksen "lakaisulla". En ite pidä sitä pahana juttuna, koska tylsyyttäni alan yleensä ajatella liikaa ja ikään kuin kehittää sitä ahdistusta tyhjästä. Tekemällä asioita, en ehdi murehtia. Toki jos taustalla on oikeasti selkeitä käsittelemättömiä asioita, lakaisu ei ehkä oo se paras vaihtoehto yksinään, mutta niiden käsittelyn lisäks, ne on välillä ihan hyvä pyyhkästä syrjään kehittämällä jotain muuta ajateltavaa. En tiedä, onko sulla taustalla millasia juttuja, jotka tuohon mielialaan vaikuttaa, mutta itellä autto ajatusvääristymä- käsitteeseen tutustuminen. Ihanaa, että uskallat kertoa avoimesti huonoistaki fiiliksistä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, se just lisääkin ahdistusta ja masentavia ajatuksia itselläkin, kun arkipäivisin ei ole mitään tiettyä rytmiä ja tekemistä, jonka seurauksena päivin on todella paljon vapaata-aikaa, eikä oikein mitään määriteltyä tekemistä. Näinä hetkinä ajatukset painottuvat itseensä kohti, esimerkiksi omien ajatusten ja tuntemusten tarkkailuun.
   Ja pitääpä tutustua tuohon ajatusvääristymä-käsitteeseen.

   Kiitos kommentistasi =)!

   Delete
 4. Samoja fiiliksiä myös täällä! Mieli on superalakuloinen ja pitäisi jaksaa iloita muiden onnesta ympärillä. Uskon, et on tosi vaikeeta, kun ei päässyt opiskelemaan haluamaansa alaa. Mut tulin vaan sanomaan sulle, että just hyvä, että avauduit aiheesta blogiin. On tosi tärkeetä, että myös nää elämän nurjat puolet tuodaan julkisuuteen. Oot ihana. :-*

  ReplyDelete
  Replies
  1. No näin juuri! Tosi tyhmältä tuntuu myöntää, mutta useimpien ystävien elämässä tapahtuu tällä hetkellä paljon muutoksia ja positiivisia asioita, kun itse taas tuntuu junnaavan paikallaan negatiivisissa asioiden ympärillä.

   Kiitos <3 Sä oot ihana!

   Delete
  2. *** jäi lause oudoksi.

   Tarkoitan siis, että tuntuu tyhmältä myöntää, että on oikeasti todella vaikeaa iloita läheisten asioista kun itsellä on mennyt negatiivisten asioiden kanssa niin kauan.

   Delete

Blog Archive