6 ASIAA MIELESSÄNI

3/01/2018

tampere_asu2-1 1. Aloitin mun ystävän Annin innoittamana 30 day butt haasteen. Voitteko uskoa: minä ja peppu-haaste samassa lauseessa ? Homma lähti käyntiin siitä kun luettiin Annin vanhoja blogipostauksia ja sieltä löytyi postaus "kuinka saada peppu pyöreäksi" (nyttemmin poistettu). Anni oli tehnyt postauksessa kyseisen haasteen ja kuulema lopputulos oli oikeasti huomattava. En voinut uskoa tätä, joten ajattelin testata ja todeta tämän haasteen turhaksi. Haasteen idea on yksinkertainen, joka päivä tehdään kyykkyjä ja määrä lisääntyy päivä päivältä. Haasteen viimeisenä päivänä pitäisi pystyä tekemään 260 kyykkyä. Saa nähdä miltä mun peppu näyttää 30 päivän jälkeen. Epäilen kuitenkin, että suuria muutoksia tapahtuu. Kerron teille kuitenkin jos olen väärässä ja haaste osoittautuu toimivaksi.

2. Vietin toissa päivänä mun 22-v synttäreitä. Vaikkei synttärit olekaan enää niin tärkeä juttu kuin ennen, sain harmikseni huomata, että tärkeä henkilö (ainakin ennen ollut) ei muistanut tai halunnut muistaa päivääni.

3. Sydän-juttu edelleen pyörii joka päivä mielessä. Kerroinkin siitä blogin puolella viime kuussa (tässäpostauksessa. Tää asia vaivaa mua edelleen ja tuntuu etten saa selvyyttä asiaan...

4. Tilasin jokunen aika sitten ebaysta tämän postauksen aurinkolasit, jotka kaikilla bloggaajilla ja muilla muoti-tyypeillä on tällä hetkellä. Oon pitänyt näitä laseja muiden päällä tosi hyvännäköisinä ja että ne voisi sopia myös itselle. Nyt kuitenkin kun katsoo näitä kuvia, ei nämä jotenkin näytä hyvältä mun silmillä. Mulla on tapana tilata aurinkolaseista aina ensiksi jotkut tosi halppis huono laatuiset "koekappaleet", joilla testaan että tulisiko mun oikeasti käytettyä kyseistä mallia. Jos aurinkolasit on ahkerasti käytössä hankin sen malliset hyvä laatuisena, koska mikään ei ole niin ärsyttävää kuin huonolaatuiset aurinkolasit. Mulla onkin vain muutamat oikeasti laadukkaat aurinkolasit joita ainoastaan käytän.

5.  Oon haaveillut jostain ulkomaan matkasta jo pidempään. Ois ihana lähtee vähän johonkin kauemmaksi kunnon rantalomalle vaan chillailemaan ja nauttimaan auringosta pariksi viikoksi. Kuitenkin 3. kohdan ongelma ei tällä hetkellä anna mahdollisuutta siihen. 

6. House of Cards. Aloitin katsomaan kyseistä sarjaa ja oon ihan koukussa. Musta tuntui aikaisemmin, että sarjaan on vaikea päästä sisälle, mutta nyt kuitenkin sarja nappas tosi hyvin. Kevin Spaceysta ilmi tulleet ahdistelusyytökset tosin laittaa katsomaan näyttelijää vähän eri vinkkelistä, kuin jos ei asiaa tietäisi.


COAT 2ND HAND // HAT JUNKYARD XX-XY* // SUNGLASSES EBAY// SHOES TOMMY HILFIGER // 
tampere6 tampere_asu5 tampere_asu8-1 tampere_asu4-1 tampere7 tampere_asu3-1 tampere_asu1-1 PHOTOS BY IIDA OIKARINEN

7 comments :

 1. Nää kuvat on niin makeita (ja sinä ja sun asu myös)! Toivottavasti sun sydänvaivaan saataisiin pian selvyys ja pääsisit eroon ongelmasta. Epätietoisuus on hirveää, varsinkin kun kyse on terveydestä :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sitäpä just. Toivoisi välillä, että huoli liittyisi johonkin muuhun asiaan kuin terveyteen. Terveyden kanssa ei ole koskaan kiva olla epävarma :(.... Ehkä tää tästä, toivotaan! :)

   Delete
 2. Ihania kuvia jälleen kerran! 1. kohdan innoittamana menin App Storeen ja latasin sieltä jonkun 30 days butt challengen - katotaan mitä tulee haha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin!! Kerro sitten jos siitä oli hyötyä :D

   Delete
 3. Hhahahaah! Peppuun muotoa? Onnistuu! XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. oliks se sen niminen :DD? hahaha muistin väärin..

   Delete
  2. Se tais olla "Peppuun muotoa? Pepputreeni kotona? Onnistuu!" :D

   Delete

Blog Archive