REFLECTION

2/05/2018

tämä1Avasin tänään pitkästa aikaan mun "vanhan tietokoneen" eli pöytäkoneen. Vaikka tää pöytäkone olisikin sinänsä parempi kuvanmuokkaukseen ja muuhun mitä teen, niin en ole käyttänyt tätä läppärin ostamisen jälkeen kuin muutamia kertoja. Läppäri on jotenkin niin paljon helpompi kuin pöytäkone. Pöytäkoneella istuminen sai mut tsekkailemaan mun vanhaa Spotifyn soittolistaa, josta löytyi edelleenkin niin hyviä vanhoja biisejä. Kuuntelin joskus tosi paljon Vampire Weekendiä ja erityisesti Step-biisiä, joka on edelleenkin hyvä! Jännä kuinka jotkut vanhat biisit pysyvät edelleenkin lemppareina, kun taas joitain ei pysty kuuntelemaan enää ollenkaan. 

Tää mun asu näyttää tosi paksulta ja topatulta, niin kuin se onkin. Mulla oli kolme paitaa päällä takin alla, jottei vaan tulis kylmä. Ei tullut! 

Muistatteko tän biisin?
heijastuikkuna6 heijastuikkuna2HAT LACK OF COLOR // JACKET JUNKYARD XX-XY* // SWEATER H&M // SHOES TOMMY HILFIGER DENIM // WHITE SHIRT POSH ISOLATION // BELT LACOSTEheijastusikkuna8teksisivussa heijastusikkuna7 ikkunaheijastus1 ikkunaheijastus4

4 comments :

 1. Absolutely stunning <3

  ReplyDelete
 2. You are incredibly beautiful. Come to the Netherlands so I can take photos heheheh <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I would definitely love to visit Amsterdam, so maybe we will meet some day ! <3

   Delete

Blog Archive