ORANGE PUFF

2/17/2018

blogiin_oranssitakki_junkyard-4Hei! Mitä teidän viikonloppuun kuuluu? Käväisin eilen päiväreissulla Tampereella ystävän luona. En muista oonko kertonut, että tykkään ajella autolla ihan älyttömän paljon. Siinä ei tarvii ajatella mitään erikoista, kuunnella vaan hyvää musiikkia ja keskittyä itse ajamiseen. 
Vinkkinä muuten, jos jonkun henkilön kanssa täytyy käydä jokin vakava keskustelu, paras paikka on tehdä se autossa. Ei kiusallisia katseita kun molemmat seuraa enimmäkseen tietä. Koettu toimivaksi!

Mun hiukset on super pöhähtäneen näköiset näissä kuvissa... Otin pipon pois just ennen kun alettiin kuvaamaan näitä kuvia, joka ei ollut hyvä idea.

PS: Oon saanut kuvattua tänään jopa kahdet asukuvat, koska AURINKO! Olin melkein jo unohtanut, kuinka paljon paremmin kuvat onnistuu kun on vähänkin auringonvaloa.

JACKET JUNKYARD XX-XY HERE* // SUNGLASSES RAY-BAN // SHOES TOMMY HILFIGER DENIM // PANTS H&Moranssitakki-10 oranssitakki2 blogiin_oranssitakki_junkyard-2 oranssitakki1 blogiin_oranssitakki_junkyard-5 blogiin_oranssitakki_junkyard-1
PHOTOS BY ANNIEVELIINA

2 comments :

  1. Replies
    1. Kiitos!! <3 Mietin eka vähän, että onko tää väri kuinka käytännöllinen, mutta mustan kanssa käy hyvin :))

      Delete

Blog Archive