DAYS

2/13/2018

ykköskuvaDays on jyväskyläinen kahden tyypin (Jaakko Jylhän ja Ville Mäkeläisen) perustama vaatebrändi. Daysin vaatteet ovat muotoilultaan tosi yksinkertaisia, eikä laadusta ole tingitty yhtään. Tällä hetkellä heillä on myynnissä collegepaita, lippiksiä ja pipo. Mun lemppari heidän mallistostaan on merinovillasta tehty pipo, joka onkin päässä ensimmäisessä kuvassa. Saa nähdä mitä seuraava mallisto pitää sisällään!
 Jos kiinnostaa lukea enemmän Daysista, niin klikkaa auki tämä tyylit.fi-sivuston tekemä artikkeli kyseisestä brändistä.

Tsekkaile myös Daysin Instagram ja nettisivut.

Täytyy myöntää, että näitä kuvia kuvatessa oli ihan perkeleen kylmä. En ole palellut tänä talvena ulkona lähes ollenkaan, sillä mulla on nykyään (oon oppinut kantapään kautta) kunnon talvivarusteet aina kun lähden ulos. Noh, nyt sain pienen muistutuksen, että se toppatakki pitäis aina olla mukana vaikka ottaisikin kuvia autosta käsin.
Tää talven kylmyys ja pimeys saa kaipaamaan kesää ihan älyttömän paljon. Tuntuu, ettei kesäisin muista arvostaa tarpeeksi paljon sitä, että on lämmintä, voi mennä ulos ilman kymmentä vaatekerrosta, päivät on pitkiä, ulkona on vihreetä ja mikä tärkeintä: aurinkoa näkee enemmän kuin kerran kuussa. Harkitsen ihan vakavasti, että ottais äkkilähdön ulkomaille, jotta näkisi auringon ja voisi ottaa kuvia joissa ois värejä. Noh... ehkä se kesä sieltä vielä tulee. Toivotaan ainakin.
blogikokodays
teboil_blogiin3teboil_blogiin teboit_blogi2uusi bloig
blogigkoko PHOTOS BY JAAKKO JYLHÄ

2 comments :

Blog Archive