SHIRT + SHIRT

3/24/2017

blogi2Hello! Oon ehkä vähän myöhässä tän paita + paita trendin kanssa. En koskaan innostunut chocker villityksestä, mutta tähän asuun tää kävi mun mielestä tosi hyvin, eikö?
 Istutaan Iidan kanssa nyt Jyväskyläläisessä Verso baari/kahvilassa. Välilä on kiva työskennellä muuallakin kuin kotona, ja vieläpä kaverin kanssa. Hyvää viikonloppua kaikille <3
***
today's outfit!

WHITE SHIRT WEEKDAY MEN
BLACK SHIRT GINA TRICOT
JACKET GINA TRICOT
PANTS H&M
SUNGLASSES RAY-BAN
SHOES ADIDAS
blogiin5blogi6blogiin3blogi5blogi1blogi9blogiin8blogiin4
 PHOTOS BY IIDA OIKARINEN

CLASSIC PETITE

3/23/2017

yhteistyössä Daniel Wellington* dwblogiin8
Näistä kuvista ei näy paljoa, mutta sävytin mun hiukset vaaleanpunaiseksi. Tän värin pitäis kestää about 5-10 pesua, muttei vielä ainakaan muutaman pesun jälkeen ole haalistunut yhtään. Iida veti kans saman värin päähän, mutta värinä turkoosi. Kesäksi se vois kans olla aika siisti!

 Daniel Wellington julkaisi uuden kellon nimeltään Classic Petite. Tää malli on mun mielestä tyylikäs, classy ja käytännöllinen. Kaduin hetken etten ottanut kelloa kultaisena, mutta nyt muutaman viikon käytön jälkeen oon mun valintaan tyytyväinen. Mitä ootte mieltä tästä?
Koodilla "kononen" saa -15% kaikesta Dw:n sivuilta. Koodi on voimassa 30.4 asti!

***
Daniel Wellington released a new watch called Classic Petite. I think the new watch is elegant, classy and it match almost every outfit. Do you like the new watch? 
Use code "kononen" it will give you 15% off when ordering from Daniel Wellington. The discount code is valid worldwide until April 30th!
blogiin22 dwbloogiin21dwblogiin9dwblogiin11dw_blogiin1dwblogiin5

HELLO SPRING !

3/19/2017

blogiin2-2
Käytiin Iidan kanssa tänään sunnuntaiajelulla, ja samalla otettiin muutamat asukuvat. Oli ihana vaan seistä auringossa sillä se lämmitti oikeesti! Nyt voi sanoa että kevät on oikeasti tullut <3

 Kaipaisin mun vaatekaappiin näin kevään tullen muunkin värisiä vaatteita kuin mustia. Tää mun tummanvihreä hame on ollut ihan mun lemppari hameista jo about neljän vuoden ajan, kun sen ginan alesta 5€:lla löysin. Tosi moni mun lempivaatteista joita käytän vuodesta toiseen, on löytynyt jollain muutamalla eurolla alennusmyynnistä tai kirpparilta. Tää takkikin oli kyllä yks super löytö. Taisi maksaa Mangossa vuosia sitten vähän päälle 10€... #oikeassapaikassaoikeaanaikaan
***
Today's outfit! 

SKIRT GINA TRICOT 
JACKET MANGO
SHIRT HM MEN
BELT ASOS
blogiin2-5blogiin9blogiin2-6blogiin8uusi1blogiin2-7blogiin2-4blogiin2-1 PHOTOS BY IIDA OIKARINEN

TV TOWER - PRAGUE

3/14/2017

blogiin8Hello! Mun ehdoton nähtävyysvinkki Prahaan matkustaville on Žižkovin Tv-torni! Tornissa on aivan mahtavat pallotuolit, joissa on kiva keikkua ja tsekkailla samalla Prahaa 100 metrin korkeudesta. Tornissa on myös toisiksi ylimmässä kerroksessa ravintola ja kahvila, ja voin kertoa ettei kahvinjuonti maisemat voisi tuosta enää paljon parantua. 

 Prahan reissu sujui kokonaisuudessaan hyvin, lukuunottamatta että sain lauantai-iltana jonkin ihme paniikki/sairaskohtauksen. Päivystykseen lähtö oli lähellä. Onneks ei tarvinnut kuitenkaan sinne lähteä, vaan olo meni itsestään ohi. Ulkomailla äkillisesti sairastuminen ei ole koskaan mukavaa, sillä haluaisin hoitaa lääkäri jutut tutussa ja turvallisella Suomen kamaralla. Mutta koskaan ei tiedä mitä tapahtuu eikä tilanteita ei voi tietää etukäteen.  

Nyt istun junassa, matkalla kohti Jyväskylään. Reissussa on aina ihana olla, mutta on myös mukava palata kotia. <3
***
In Prague we went to local tv-tower. It was 216 m high and there was able to see the whole city. I can really recommend to visit there if you are going to travel to Prague!

SHOES GUCCI
SHIRT H&M
GLASSES EBAY
JEANS ZARA
blogiin7keinu_blogi_praha-1keinu_blogi_praha-3blogiin13blogiin9blogiin14blogiin10keinu_blogi_praha-2blogiin11blogiin12keinu_blogi_praha-6

CLOUDY PRAGUE

3/13/2017

blogiin_praha-2 Ostettiin kaverin kanssa ennen Joulua extemporella kolmen yön reissu Prahaan. Täällä sitä nyt ollaan! Kolme päivää on mennyt ohi hetkessä, ja huomenna on jo aika suunnata kohti koti Suomea. Täällä kyllä riittäisi tekemistä vaikka muutamaksi viikoksi.
 Praha on vienyt meidän sydämmet täysin. Eläminen on halpaa, kaupunki on kaunis vanhoine taloineen, ihmiset on ystävällisiä ja joka puolella on ihania kahviloita. Ollaan kävelty täällä kaikki nähtävyydet läpi ja tuntuu että matkaa on tullut kuljettua lähelle 100 kilsaa :d... Tänne kyllä suuntaan vielä uudestaan!
***
Pictures are from my little trip to Prague!blogiin11blogiin_praha-7blogiin13blogiin_praha-4blogiin10blogiin_praha-5blogiin_praha-1blogiin8blogiin_praha-6blogiin_praha-3 blogiin14blogi_praha15-1