RED BOXES

1/29/2017

blogiin_punainen_nmd-9Tää on ollut mun viime päivien vakio vaatetus. Harvoin tosin tennareita käytän pakkaskeleillä, mutta nyt päätyi jalkaan kun mittari näytti +3 ja aurinko paistoi <3. Mun mielestä talvisin ei ole mitään niin hirveätä näkyä kuin tennarit, nilkkasukat ja käärityt housun lahkeet. Tätä näkee kaupungilla about +16 vuotiailla jatkuvasti. Myös reikäiset farkut talvella on iso turn off...  #pukeutukaa talvella kunnolla.
***
Yesterdays' outfit when sun was shining <3

SUNGLASSES RAY-BAN*
JACKET H&Mv(MEN)
SHOES ADIDAS NMD FROM SARENZA HERE*
PANTS H&M
blogiin_punainen_nmd-4blogiin_punainen_nmd-3blogiin_punainen_nmd-1blogiin_punainen_nmd-2blogiin__1blogiin_punainen_nmd-8blogiin---blogiin_punainen_nmd-5blogiin_punainen_nmd-6

NYRÖLÄ

1/27/2017

blogiin-8 Käytiin Iidan ja Vellun kanssa eilen Nyrölän luontopolulla, joka sijaitsee noin 30min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Olin käynyt Nyrölässä aikaisemmin muutaman kerran kesällä, mutten kertaakaan talviaikaan. Listasin muutamia havaintoja jotka on piristänyt mun viime päiviä:

 Auringon paiste ulkona
 Valosan ajan pidentyminen 
 Super energinen ja hauska uusi spinning-ohjaajablogiin-4blogiin-6blogiin-2 Vanhojen ystävien näkeminen pitkästä aikaan
 Vellu (the tiibetinspanieli). Koira tuo arkeen niin paljon iloa, oikeesti!
 Se että osuin kauppaan just kuorman purun aikaan. Hamstrasin nyhtökauraa.blogiin_lisäys-1blogiin-5blogiin-- Latasin kännykkään Jodel-sovelluksen, johon kuka vaan voi kirjoittaa anonyymisti mitä vain. Ihmisten outoja juttuja on hauska seurata
 Mun urheilu-putki. Urheilemisesta saa niin paljon energiaa ja hyvää fiilistä!
 Hauskat WhatsApp keskusteluryhmät
blogiin-9blogiinuusiuusi-1blogiin-1❤ 
Hyvää viikonlopun alkua!
blogiin-3blogiin-__._.blogiin-10

TV-SERIES THAT I RECOMMEND

1/26/2017

watchlistKatson mielummin sarjoja kuin elokuvia. Ei ole mitään parempaan kuin katsoa jotain hyvää sarjaa ja odottaa aina uutta jaksoa kuin kuuta nousevaa. Meillä oli viime kesänä kavereiden kanssa Game Of Thronesin-katsomo joka viikko samaan aikaan kun uusi jakso tuli ulos.
Listasin tähän mun kaikkien aikojen lemppari sarjat. Yritin laittaa näitä jonkin näköiseen järjestykseen mutta kuusi ekaa oli mahdoton tehtävä. Taboo pääty listalle, vaikka sarjaa on mennyt vasta kolme ensimmäistä jaksoa, mutta koska kyseinen sarja vaikuttaa erittäin lupaavalta ja Tom Hardy!!!!! Löytyyks samoja lemppareita?
 Mun tän hetken watchlist on säälittävä. En ole hetkeen löytänyt mitään uutta hyvää katsottavaa, joten jos sulla on jokin hyvä sarja, niin linkkaa se mulle!!

Tein viimeks vinkkauksen leffoista, jonka postauksen löydät täältä!
***
These are my favorite tv-series. Can you find same favorites? My watchlist is quite empty at the moment. If you have a good tv-serie, please recommend it for me!

NEW IN / WARDROBE TALK

1/25/2017

2En ole tehnyt enää moneen vuoteen New in-postauksia. Tein näitä joskus blogin alku aikoina aina kun olin ostanut jotain uutta, varsinkin jos olin tehnyt joitain super hyviä kirppis löytöjä.

En muista kirjoittaneeni näistä kengistä täällä blogin puolella(?). Näin kyseiset kengät about vuosi sitten jonkun jalassa Insagramissa ja pitihän niistä heti ottaa selvää. Pieni huokaus siinä kuitenkin tuli kun löysin ne Guccin sivuilta ja hintalappu oli muutama kymppi enemmän kuin olin suunnitellut. Aloin kuitenkin pikku hiljaa säästämään näihin. Muutaman kerran kesän puolella nämä kerkesikin jo käydä ostoskorissa Guccin nettisivuilla, mutten tilausta loppuun asti vienyt.

Harkitsin näitten ostoa kuitenkin sen vuoden ajan, eikä siis puhuta mistään vuosisadan heräteostoksesta. Jos pitäis valita että ostanko merkkilaukun vai kengät, mun ehdoton vastaus olisi kengät. Mun vaate_politiikka on tällä hetkellä "osta vähän, mutta satsaa sit kun ostat". Mun unelmien vaatekaappi koostuis vain muutamista vaatteista, mutta ne olisi laadukkaita ja käyttäisin niitä oikeasti. Mulla on nyt sellainen tunne että haluisin heittää mun puolet vaatekaapin sisällöstä menemään, sillä sen pohjalla lojuu sellaisia vaatteita joita en ole käyttänyt viimeisen vuoden aikana kertaakaan.

Nyt vaan lumien sulamista odotellen...
31

29A

1/20/2017

kk1
Mun on pitänyt koko päivän tehdä yks tärkeä koulu juttu, mutta oon saanut hienosti päivän kulumaan muissa jutuissa.
 Anni majailee melkein mun naapurissa (viereisessä talossa) kylppäriremontin takia ja oon siitä innoissani. Kukaan mun kaveri ei ole koskaan asunut ihan lähellä, mutta nyt Anni asuu viereisessä talossa, ainakin pari viikkoa. Oon haaveillut kerrostalo naapurista keneltä vois käydä aina lainaamassa kananmunia jos ne on loppunut. Vielä en ole tutustunut meidän talon asukkeihin, mutta ehkä löydän vielä jonain päivänä mun sielunkumppani_naapurin.
***
Today's outfit

SHOES H&M
SUNGLASSES RAY-BAN*
JACKET ZARA
SWEATER ACNE STUDIOS (MEN)
SKIRT H&M
korjailu4 blogiin_-7kk3blogiin_-5korjailu2-1korjailu3blogiin_-6kk4korjailu1kk2 PHOTOS BY ANNIEVELIINA

WINTER WONDERLAND

1/16/2017

*saatu yhteistyön kauttakorjailu1-1
Käytiin kuvaamassa Annin kanssa nämä kuvat äsken, ja vitsit että tykkään näistä kuvista! En ole varmaan koskaan postannut kuvia blogiin näin nopeasti kuvien oton jälkeen. Kyllä se vaan on niin että kun saa aurinkolasit päähän niin kuvat onnistuu 110% varmuudella paremmin. En malta taas ottaa kesää ja auringon paistetta että saan taas lasit silmille 24/7 :D.

 Kun nähtiin Annin kanssa, Anni kysyi että "taasko sulla on uudet kengät". Jooh, no täytyy myöntää että oon saattanut viime aikoina muutamat uudet kengät hankkia. Mulla puuttuu kuitenkin vaatekaapista muutamia ihan perus juttuja joille ois oikeasti käyttöä (esim. uus pitkä musta takki edellisen tilalle joka hajosi), mutta sen sijaan hankin uusia kenkiä...
***
Anni took these photos about 30 minutes ago. These are my favorite outfit photos for a while. 

SHOES ADIDAS NMD FROM SARENZA HERE*
JACKET H&M
PANTS H&M
SUNGLASSES RAY-BAN*
SWEATER SISLEY (OLD)blogiin13uusiblogiinblogiin10blogiinuusi-1blogiin-5 blogiin11 blogiin-2 PHOTOS BY ANNIEVELIINA

FLY ME ANYWHERE

1/10/2017

blogiin_vettä-8Oon ollut tässä viime torstaista asti flunssassa. En ole jaksanut tehdä mitään muuta kuin maata sohvalla ja katsoa telkkaria.

 Mulla on ollut jo kauan tapana nettiä selaillessa aina eksyä vähän väliä selailemaan lentolippuja. Mulla on koko ajan sellainen tunne että pakko päästä johonkin reissuun. Melkein tasan vuosi sitten ostin äkkilähdön Kööpenhaminaan ihan vain sen takia että lentolippu oli halpa ja oli pakko päästä johonkin. Köpiksessä satoi vettä koko matkan ajan ja halusin päästä takaisin kotia. En osannut nauttia matkasta yhtään, koska olin yksin. Ei mennyt kuitenkaan kauaa kun oli ostanut lentoliput Skotlantiin, tällä kertaa ystävän luokse.

Oon reissannut parin viimeisen vuoden aikana aika paljon, mutta tehnyt kaikki Euroopan sisällä. Oon pitkään haaveillut kaukomatkasta, erityisesti Japanin matkasta. Pari kuukautta taakse päin Tokio-Helsinki edes takaiset lennot oli alessa 300€(normaalisti 500-700€), meinashan siinä itku tulla kun en kerennyt niitä itselleni hommaamaan.

 En ymmärrä mikä siinä on että mulla on jatkuvasti sellainen fiilis että on pakko päästä johonkin reissuun, ihan sama minne. Toki tämän hetkinen vuodenaika saattaa vaikuttaa tilanteeseen, mutta mun mielestä vuodenajasta riippumatta pitäis pystyä olemaan rauhassa paikallaan ja nauttia arjesta. Eikö?

Anni kirjoitti muutama kuukausi sitten postauksen kadonneesta reissukuumeesta, ja tajusin että oon ihan samassa tilanteessa nyt kuin jossa Anni oli vuosi sitten.

Tälläsiä ajatuksia tänään tiistaina. Lähettäkää mulle parantavia supervoimia niin pääsen taas normaaliin postailutahtiin.blogiin_vettä-32-1blogiin_vettä-6blogiin_vettä-5blogiin_vettä-42-2blogiin_vettä-2