WINTER COWBOY OUTFIT

12/17/2017

hattu_junkyard_1-1 Sovittiin tänään Annin kanssa, että tavataan klo 13:30. Jouduin kuitenkin laittamaan Annille viestin "myöhästyn koska mulla on hankalat kengät kävellä". Näissä kengissä on ihan tasaiset pohjat, joissa ei ole yhtään pitoa. Kengät oli aivan väärä valinta ulos sillä kaikki tiet on ihan jäässä. Näytin varmaan hauskalta kun meinasin koko ajan kaatua...

Pakko paljastaa yks juttu. Mulla on aika usein talvella asukuvia kuvatessa Uggit mukana, jotka vaihdan kuvien oton jälkeen, jos on tosi kylmä tai pitää kävellä pitkästi. Muistan kuinka yläasteella käytin ympäri vuoden jotain perkeleen nahkatakkia ihan vaan siksi, että se oli coolimpi kuin oikea talvitakki. Oli mulla myös pari kertaa hypotermia lähellä, kun en osannut pukeutua lämpimästi... Voin kertoa, että se oli ihan kauheeta. Ei enää koskaan. Siispä osaan nykyään pukeutua lämpimästi ulos, ja jos pitää valita lämpimän asun ja hienon asun välillä, voittaa lämpöinen sata-nolla. On muuten inhottavan näköistä kun kaupungilla tulee vastaan tyyppejä, joilla on nilkat paljaana ja tennarit (oon tainnut kirjoittaa tästä ennenkin). Se vaan ei näytä hyvältä! Laittakaa sukat ja talvikengät jalkaan pliis!!!

Pakko kirjoittaa ihan oma kappale tästä hatusta. Siis jos joku hattu on täydellinen niin se on tämä! Ostin viime kesänä Brixton mustan hatun (jota oon käyttänyt ihan älyttömän paljon) sen takia, että Lack of Colorin postit Suomeen oli melkein yhtä kalliit kuin itse hattu. Tsekkailin kuitenkin ihan huvikseni heidän nettisivujaan pari viikkoa sitten ja heillä oli ilmainen toimitus! Ei mennyt kauaa kun tää hattu oli ostoskorissa. Olin varautunut maksamaan tulleja tästä (postitus Australiasta) mutta jostain syystä niitä ei tullut ollenkaan. Mun on ehkä pakko tilata toinen tällainen mustana ensi kesäksi. Jos siis etsit oikeasti laadukkaita hattuja niin suosittelen tsekkailemaan Lack of Colorin.
***
Today's outfit!

JENAS JUNKYARD XX-XY HERE*//SHOES BRONX//HAT LACK OF COLOR//JACKET JUNKYARD XX-XY HERE*uusi1
oikea2hattu_junkyard_1-4 oikea1 ikea3 hattu_junkyard_1-3 hattu_junkyard_1-2 PHOTOS ANNIEVELIINA

2 comments :

  1. Näistä tuli kyllä niiiiin kivat vaikka ite sanonki<3 Ja joudut kyllä lainaan tuota hattua joskus!! :D

    ReplyDelete

Blog Archive