LAST OF 2017

12/30/2017

blogiin5 Hello! Vuosi 2017 alkaa olla lopuillaan. Ajattelin että tekisin jonkinlaisen koostepostauksen vuoden 2017 asukuvista, mutta sen julkaisu taitaa mennä ensi vuoden puolelle.
Saatiin joululahjaksi itsetehdyt paperiset pompom-pallot, jotka vielä odottavat lopullista sijoituspaikkaa asunnossa. Sängyn ylle ois aika kiva. Jos satun joskus menemään naimisiin haluaisin, että juhlapaikka ois täynnä näitä valkoisia pompom-palloja. Se oiis niin kauniin näköistä!
 Oon tosiaan vieläkin kipeänä, mutta huomenna on uusivuosi ja meidän uudenvuoden suunnitelmat, jotka on löyty lukkoon jo puoli vuotta sitten. En aio mistään hinnasta olla pois, joten nyt on otettava viimeiset poppakonstit käyttöön.
Etsin jonkin aikaa kultaisia pieniä rengaskorviksia ja löysin juuri oikeanlaiset Junkyardilta merkiltä Maria Black. Maria Black on ollut mulle tuntematon tähän asti, mutta hänen koruihin tutustuttuani täytyy sanoa että ne on aivan ihania... Nämä mun korvikset on muuten nyt alennuksessa 24€, joten hinta ei ole todellakaan paha 18k kullatuista korviksista. Löydät ne täältä!

Hyvää uutta vuotta kaikille <3

EARRINGS MARIA BLACK FROM JUNKYARD HERE*//HAT LACK OF COLOR//SHIRT JUNKYARD XX-XY HERE*//BELT LACOSTE blogiin4 blogiin6blogiin3 blogiin1blogiin2
tuote saatu*

1 comment :

Blog Archive