WHEN I FIND MYSELF FROM JODEL

11/21/2017

blogi_videovuokraamo-4Postasin pari viikkoa sitten kuvia tämän kyseisen videovuokraamon edestä (click). Nyt päästiin sitten jo sisälle. Kyseinen videovuokraamo on mun lempparipaikkoja. Super mukavat myyjät ja tulee kiva 2000-luvun alku fiilis.

 Huomasin Jodelissa pari päivää sitten langan, jossa kysyttiin että mitä mieltä ihmiset on mun blogista. Siellä yleinen mielipide oli, että mun blogissa on tönkköä tekstiä, mutta kuvat on hyviä. Vaikutan myös ulkonäköä lukuunottamatta tylsältä persoonalta. Tökerön tekstin takia blogiani ei jaksa seurata. Kyseisen langan kommentit ei loukannut mua mitenkään, koska mä tiedän itse, että oon ihan helvetin hyvä ja kiinnostava tyyppi :D. 

Mä tiedän, etten ole hyvä kirjoittamaan, ja lyhyenkin tekstin kirjoittaminen tuottaa ajoittain vaikeuksia. Musta tuntuu, että pari vuotta sitten kun mun blogi oli suositumpi, jaoin tänne kaikkia mun henkilökohtaisia asioita ja olin välillä "kohua herättävä". Nykyään mulla ei ole mitään tarvetta kirjoittaa tänne miten mun elämässä menee, koska mun blogi on tyyliin keskittyvä blogi. En myöskään itse lue melkein koskaan blogeista tekstejä, vaan keskityn kuviin. Siksi en myöskään panosta tekstiin vaan kuviin. Myöskään mun elämässä ei tapahdu koko ajan jotain super siistiä, joten tuntuisi tylsältä lätistä joka postaukseen pitkiä tekstipätkiä elämästä, kun mulla ei ole mitään kummoista kerrottavaa. 

Mitä ootte mieltä? Onko mun blogi huonontunut? Ja pitääkö Jodelin kommentit paikkansa?

BEANIE GINA TRICOT//COAT COS//BAG HERSCHEL FROM BEYOND JKL
blogi_videovuokraamo-1kokeileblogi_videovuokraamo-22blogiin2blogi_videovuokraamo-5oikeablogi_videovuokraamo-3

6 comments :

 1. Mä oon seurannut sun blogia jo ihan älyttömän monta vuotta ja yhtä hyvä se on edelleen :--D Sulla on ihan sairaan makee tyyli (ja aina cooleja kuvia) ja ainakin mun mielestä vaikutat kiinnostavalta tyypiltä johon olis mahtia tutustua! Perus jodel lol.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että sielä on myös vanhoja lukijoita vielä tallessa <3!
   Kiitoskiitos!!

   Delete
 2. Sun blogi on super ja mun mielestä on ihanaa, että uskallat tehdä sitä just omalla tavallasi. Ja nimenomaan sun kuvat on upeita ja jotkut ei vaan ehkä ymmärrä blogisi konseptia. Kaikkien ei tarvitse pitää päiväkirjaa tai muutenkaan viljellä mielipiteitään sosiaalisessa mediassa ja silti voi olla mielenkiintoinen. Eli hittoon jodel ja jatkat just siihen malliin mitä haluat! ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Terhi <3!
   Niin.. ehkä sitä helposti ajattelee, että pitäisi tehdä juttuja samalla tavalla kuin muut, vaikkei se todellakaan niin ole!!

   Delete
 3. Oon seurannut sun blogia ainakin vuodesta 2011 asti, ja edelleen vähintään viikoittain käyn täällä selailemassa. Ite tykkään blogeissa pitkistä teksteistä, joten sikäli blogi oli ehkä aikaisemmin enemmän mieleeni. Kuvat on kyllä aina hienoja, ja ite tykkään myös sun tavasta kirjoittaa. Ja musta sä vaikutat todella mielenkiintoiselta ihmiseltä, nuorempana vähän salaa haaveilin, että jyväskylässä käydessä oisin törmännyt suhun! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua!! Niin kauan!! Kiva kuulla <3. Ja haha, harmi kun ei olla koskaan taidettu törmätä :(.

   Delete

Blog Archive