HELLO HIGH HEELS

11/27/2017

ruskea_takki_b-1 Hello! Oon ollut Helsingistä tulosta asti melkeinpä koko ajan mun vanhempien luona. Veli tuli myös Helsingistä samaa matkaa Jyväskylään, joten ollaan hengailtu perheen kanssa kanssa tää viikonloppu. Käytiin myös isolla porukalla lasersodassa eilen, joka oli aivan huippua. Mietittiin että Megazone sais tehdä myös sellaisen aikuisten version, jossa ei olis rajoituksia esim. juoksemisen tai ryömimisen suhteen, ja kenttä olisi monimutkaisempi ja isompi. Toivottua olisi myös kaikki tehosteet, esim. käsikranaatit ja savupommit. 

En ole muuten käyttänyt arkikäytössä korkokenkiä varmaan about vuoteen. En vaan viihdy yhtään korkeat kengät jalassa, sillä ne tuntuvat epämukavilta, kylmiltä ja niillä on hidas kävellä. Näissäkään  kengissä ei tosin edes ole paljoa korkoa, mutta hitto tuntu hyvältä ottaa nämä jalasta pois kotona. Täytyy kyllä myöntää, että tunsin itseni nämä jalassa astetta tyylikkäämmäksi ja tykkään siitä tunteesta että oon oikeasti pitkä. Mutta jos pitäisi valita mukavuus vai pari astetta tyylikkäämpi, vastaisin heti mukavuus.
***
I haven't worn high heels in a long time. However, last Saturday I decided to wear these heels and break my daily routines. Hence this is my whole outfit !

JACKET 2ND HAND//BEANIE GINA TRICOT//SHOES H&M//SHIRT H&M//BELT GUCCI//DRESS 2ND HANDruskeatakki-blogi1 ruskeatakki_blogiin-3ruskeatakki_blogiin-6ruskeatakki_blogiin-2ruskeatakki_blogi2ruskeatakki_blogiin-5blogiinruskeatakki_blogiin-4
PHOTOS BY ANNIEVELIINA

2 comments :

Blog Archive