APPLES

10/01/2017

blogiin-2
Olin eilen Petäjävedellä kuvaamassa häitä. Oon aina halunnut kuvat Petäjäveden vanhassa kirkossa, ja vihdoin sain siihen mahdollisuuden! Jos liikutte Petäjävedellä päin, niin suosittelen ehdottomasti vierailemaan kyseisessä kirkossa.

Kuvaan nykyään melkeinpä aina Annin kanssa. Anni sattuu asumaan noin 5min kävelymatkan päässä, ja saatetaan soittaa toisillemme parin minutin varoitusajalla että "lähetään käymään jossain" tai "tuu pelaa mun luo korttia".

Siis tää punainen takki <3. Mulla oli koko viime talven vastaava mustana, jota käytin päivittäin. Kyseinen takki ei ollut ilmeisesti mikään laadukkain (h&m:n), sillä takki on alkanut menettää muotoaan ja pehmeyttään, ja muutama nappi on irronnut. Toivottavasti tämä kestäis edeltäjäänsä paremmin. Tää takki on muuten tällä hetkellä aika hyvässä alennuksessa täällä (adlink*)!
PS: Postauksen lopussa on muutamat musikkiclipit. Ja jos teitä kiinnostaa tsekata mun spotifyn musiikkilista, pääsette sinne tästä
***
 I'm in love with this red jacket. Last winter I had almost same jacket but in black. It was my favorite jacket but the quality wasn't the best, so it's not in good condition anymore. I hope this jacket will last longer! 


HAT BIXTON// JACKET JUNKYARD XX-XY HERE*//SHOES PUMA HERE*//JENS GINA TRICOT// tämä1 blogiin-4blogiin9blogiin13 blogiin-6tmämä2blogiin-5blogiin7 blogiin-1blogiin-3blogiin11

2 comments :

Blog Archive