RED ADILETTES

9/26/2017

Viimeset pari päivää on mennyt mun pieneen remonttiprojektiin, joka alkoi kun päätin maalata meidän olkkarin yhden seinän. Edessä oli kuitenkin ensiksi tapetin poisto, jonka jälkeen seinän hiominen, jotka yksin tehtynä vei odotettua enemmän aikaa. Jossain vaiheessa ärsytys kävi aika maximi pisteessä tän seinän kanssa... Nyt onneksi seinä valmis, ja voin jättää remppahommat toistaiseksi :d.

Meillä on muuten nykyään musta nahkasohvaryhmä. Suoraan sanottuna vihasin aluksi tätä sohvaa maailman eniten, mutta nyt kuukauden jälkeen, katson tätä ihan eri silmin. Tää on itseasiassa aika hieno!

Mulla on ollut kesästä asti mustat Adidaksen Adilette sandaalit käytössä valehtelematta melkein joka päivä. Nyt kun kelit ei enää salli sandaaleiden käyttöä ulkona, nämä on siirtynyt sisäkäyttöön. Nämä on oikeesti parhaat läpykkäät koskaan... Sain Junkyardilta mustien adilettejen kaveriksi punaiset, löydät ne täältä<3.
***
I have been using my black Adidas Adilette sandals almost everyday. They are so comfortable! I got a new ones in red, and you can find them from Junkyard here !

SHOES HERE* PHOTOS ARE TAKEN WITH OLYMPUS

2 comments :

Blog Archive