FALLING HEARTS

9/01/2017

muokattu_blogi Hei! Viime postauksesta on kulunut aivan liian kauan... Syy miksi en  ole kerennyt postailemaan ottamaan on muutto, joka on vienyt odotettua enemmän aikaa ja voimia. Oon myös saanut julkaistua mun portfolion, josta löytyy mun ottamia kuvia. Tsekkailtaa se täältä. Portoflioon tulee pikkuhiljaa lisää kuvia, kun niitä mun tietokoneen muistin syövereistä löydän. Mua odottaa nyt kolmas välivuosi tänä talvena, ja tarkoituksena ois ottaa valokuvaus astetetta tosissammin ja haalia kuvauskeikkoja. Jos sulla on siis tulossa häät, kihlajaiset, valmistujaiset tai ihan mitä vaan, ota muhun yhteyttä!
 Tän asun housut löyty muuton yhteydessä mun vaatekaapista. En muistanut näiden olemassaoloa ollenkaan... Nämä housut on tosin erittäin huonot, jos sataa vettä ja on märkää. Lahkee laahaa hiukkasen maata, ja voitte kuvitella kuinka märät nämä oli kun satoi kaatamalla vettä xd...

SHOES ADIDAS//PANTS ZARA//HAT BRIXTON//SWEATER H&M MEN
blogi_koko-4blogi_koko-6 blogi_koko-2blogi_koko-3blogi_koko-1blogi_koko-5blogi_koko-8
blogi_koko-9
PHOTOS BY ANNIEVELIINA

6 comments :

 1. Ehottomasti panostat valokuvaukseen, ja eikä toi mallina olokaan näytä huonolta! Vai miten tykkäät siitä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kameran edessä oleminen on hauskaa, mutta viihdyn myös kuvaajana. Kuvaajana voin tällä hetkellä kehittyä paljon enemmän, joten se pitää mut kiireisenä tänä vuonna, jos vaan niin haluan :)

   Delete
 2. Upea Christa! Sun tyyli on vain niin siisti!!

  ReplyDelete
 3. Jaysus girl. You look stunning in the red lip. Beautiful.

  ReplyDelete

Blog Archive