FAVORITE HOUSE /

8/06/2017

blogiin_teeleidi-4Hello! Tänään on ollut väsypäivä. Oon ottanut kahdet päiväunet, joka oli virhe, koska nyt on pöhelöinen olo. Päiväunet on aina paha paha virhe.
Käytiin poikaystävän kanssa testaamassa uus Teeleidi teehuone, joka on teenautiskelijan unelmapaikka. Teeleidi sijaitsee jyväskylän kaupunginjohtajan entisessä asuintalossa, jossa nykyinen kaupunginjohtaja ei asu. Jos liikut Jyväskylässä päin niin suosittelen lämpimästi suuntaamaan Teeleidiin teelle, ihan vaan senkin takia että tuo talo on arkkitehtuuriltaan aivan upea!

Silloin kun lennettiin Iidan kanssa pari kuukautta sitten takas Suomeen, näin lentokentällä jollain super tyylikkäällä +70v mummolla tälläisen Longchampin repun. Jostain syystä mummo ja reppu teki muhun vaikutuksen, sillä etsin kyseisen repun käsiini. Löysin repun Depopista käytettynä muutamalla kympillä, sillä en tiedä olisinko kuitenkaan uutena tätä ostanut. Longchamp merkkinä on mun mielestä vähän ristiriitainen, sillä en osaa päättää että pidänkö niistä perus laukuista joita tosi monella on. Mitä ootte mieltä tästä repusta?
***
If you are visiting in Jyväskylä, you should definitely go to Teeleidi. And also my outfit from a few days ago!

DRESS H&M//SHIRT H&M//BAGPACK LONGCHAMPblogiin2blogiin_teeleidi-2blogiin3blogiin_teeleidi22-1blogiin1blogiin_teeleidi-1blogiin4blogiin_teeleidi-3

6 comments :

Blog archive