YELLOW HOUSE - PORTUGAL #2

6/18/2017

blogikoko_carrapateira-1Hello! Mua on aina ärsyttänyt tai lähinnä suututtanut se että jos joltain miespuoliselta henkilöltä saa kuulla vihellyksiä ja herjaavia lauseita ohi kävellessä. Onneksi sitä tapahtuu harvoin Suomessa, mutta noh, täällä Portugalissa sitä saa kuunnella vähän väliä. Huutelua kuitenkin tulee harvemmin, mutta lähes aina kerätään Iidan kanssa todella pitkiä katseita täällä kulkiessa. Yritän yleensä olla hetkahtamatta tälläisestä, mutta kun se jatkuu päivästä toiseen samoilta tyypeiltä, alkaa homma pikku hiljaa ärsyttämään. Ollaan myös mietitty Iidan kanssa että minkä takia meille ollaan täällä Portugalissa todella töykeitä (lähinnä miehet), mutta ei olla keksitty vielä pätevää syytä. Tosin Portugali ei tosiaan ole ainut ulkomaan kohde, jossa oon tätä huutelua ja silmien iskemistä saanut katsella, niin oli mulle Espanjassakin ja Iidalle kulma Balillakin. Täällä on kyllä muitakin turisteja, mutta naispuoliset henkilöt ovat yleisesti ottaen poika/miesystäviensä seurassa. Joten johtuuko tämä alentavalta tuntuva huutelu siitä että kaksi ulkomaalaista naista liikkuu kahdestaan, ilman miestä? Ajatuksia aiheesta?


SHOES VANS
SUNGLASSES LE SPECS FROM SUNGLASSES SHOP HERE*
DRESS H&M
TOP OTHER STORIES
blogi5blogikoko_carrapateira-3blogi6blogi1 blogikoko_carrapateira-2blogikoko_carrapateira-4

4 comments :

 1. Itse oon miettinyt tota samaa... Olin Marokossa naispuolisen ystävän kanssa kahdestaan ja huh sitä huutelun määrää :--d En halua mitään selitellä kulttuurieroilla, mutta kai se on vähän siitäkin kiinni. Ranskassa asuessa sain tätä samaa kohtelua paljon miehiltä, joten kehitin itselleni vaan sellaisen tympeen ilmeen jonka vedän aina päälle näissä tilanteissa ja ignoraan muuten, tää toimii ihan hyvin. Huomiotahan nämä ihmiset haluaa ja siksi oon ajatellut että totaalinen ignooraaminen on paras vaihtoehto, niin ne ei saa mitä haluaa. Ja varmasti kahdelle tytölle on helpompi alkaa huutelemaan kuin pariskunnalle :--(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, itsekin oon miettinyt että voiko tää huutelu ja tuijottelu johtua just näistä kulttuurieroista... Voin uskoa kyllä että Marokossa on ollut tosi paljon tota, sillä naisilla on tosi paljon huonompi asema siellä kuin miehillä.
   Hahah, pitääpä opetella toi ilme. Ehkä se karkottaa kaikki ärsyttävät huutelijat :DD

   Delete
 2. Olin kaverin kanssa reissaamassa Portugalia ympäri parisen kesää sitten ja mun kokemuksen mukaan suurin osa paikallisista on tosi ystävällisiä! Tottakai huutelu voi olla kulttuurisidonnaista ja vaaleahipiäiset tytöt saa varmasti paljon ylimääräistä huomiota osakseen maassa, jossa useimmat on todella tummia. Minä ja kaveri siis molemmat tummatukkaisia eli vähän enemmän paikallisen näköisiä ehkä haha..

  Pahimpaa cat callingia oon itse kokenut Lontoossa. Siellä oon saanut vaikka mitä herjaamista kantaväestöön kuuluvilta valkoisilta äijiltä. Not cool missä ikinä se tapahtuukaan! Ja miespuolista kumppania ei pitäisi tarvita tunteakseen olevansa turvassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä et sulla on hyvät kokemukset paikallisista Portugalissa! Toi on kyllä totta... Itse näytän kuitenkin niin eri näköiseltä kuin muut täällä, joten se voi aiheuttaa huutelua- vaikkei sen kyllä pitäisi olla näin.

   Lontoossa? Ouh... Itse en taas siellä kokenut mitään ongelmaa - tosin olin miehen seurassa. Mutta se on kyllä totta, ettei naisella pitäisi todellakaan olla miestä mukana ettei huuteluita tulisi.....

   Delete

Blog Archive