ICE ICE BABY

6/05/2017

Hello! Kulunut viikko on ollut aivan crazy suoraan sanoen. Olen ollut tiputuksessa, ostanut lennot 10 päivän varoitusajalla ulkomaille, ostanut Tigerista kaikkia tyhmiä asioita (mm. puhallettavan mustan hatun), ostanut väärän kokoiset kengät (again), rikkonut lemppari aurinkolasit, juhlinut uusia valmistuneita ja käynyt katsomassa Pirates of the Caribbeanin.

 Tämä asu oli mulla yksissä valmistujaisissa! Sain myös joltain ohikulkijalta kehuja tästä mekosta, kun tätä asua kuvattiin. Nämä kyseiset kengät on muuten mukavuudeltaan 1/5, mutta harmi vain niin söpöt pakko näitä on käyttää...

PS: Tää mekko on mahdoton saada pysymään sileänä. Pahoittelen tätä super ryppyisyyttä...
PPS: Daniel Wellington on julkaissut uuden kellon, jossa on valkoinen ranneke ja kellotaulu. Tää käy hyvin vähän juhlallisimpiin asuihin, mutta olen kuitenkin niin vannoutunut mustien kellojen käyttäjä, että tää taitaa mennä äitille lahjaks. Muista että jos oot Daniel Wellingtonilta tilaamassa koodilla "christa" -15% tilauksesta (voimassa 15.6 asti)!

***
This was my graduation parties outfit! I found this dress from H&M's sale. The dress is so beautiful, but there is a one problem, the material does not stay straight (as you can see).
 PS: Daniel Wellington has released a new watch called Bondi. Use discount code "christa", it will give you 15% off when ordering from Daniel Wellington. The discount code is valid worldwide until June 15t.

SHOES H&M (OLD)
DRESS H&M
TOP OTHER STORIES 
blogiin5blogiin6
blogiin7 blogiin2blgoiin5

6 comments :

Blog Archive