RED POLKA DOTS

5/20/2017

blogiin3Nyt on ensimmäiset pääsykokeet ohi tänne Jyväskylään taidehistoriaan ja taidekasvatukseen. Vielä en osaa sanoa että menikö koe hyvin vai huonosti, mutta toivotaan parasta. Ensi viikolla suuntaan koko viikoksi kohti Helsinkiä, jossa mua ottaa vielä kaks koetta.
 Oon kova stailkkailemaan Facebookin kirppariryhmiä, sillä välillä saattaa bongata tosi löytöjä! Tää paita on yks niistä joka lähti 3€:lla. Söpö, eikö? <3 Tänään muuten Jyväskylässä Yläkaupungin yö. Ootteko menossa?
 Mulla on teille uus alekoodi Daniel Wellingtonille. Se on "Christa" ja se antaa -15% pois kaikesta DW:n sivuilta tilatessa. 15. Kesäkuuta asti on myös tarjous: kun tilaa Classic tai Classy kellon saa NATO-rannekkeen ilmaiseksi.
***
Hi! I have a new discount code for Daniel Wellington. It's "Christa" and it will give you 15% off on everything from Daniel Wellington (it's valid until June 15th). And they have summer campaign where you get an extra NATO-strap if you buy a watch from the Classic or Classy collection (until June 5th).  
SHIRT 2ND HAND
SUNGLASSES RAY-BAN*
WATCH DANIEL WELLINGTON (HERE)*
BELT GUCCI
SHOES H&M
blogiin10blogiin2blogiin5 blogiin6blogiin9 blogiin-1blogiin8

No comments :

Post a comment

Blog archive