PANTS WITH RED LINES

5/04/2017

blogiin7Hello oon takas! Mun blogi oli "kaatuneena" vapun yli. Mun domainissa oli jotain pahasti häikkää ja tuntien kestävien puhelinsoittojen jälkeen Googlelle asia kuitenkin selvisi. Olin jo vähällä heittää hanskat tiskiin ja luovuttaa, sillä niin ylitsepääsemättömältä ongelman ratkaisu välillä tuntui. Tuntui kuin vuosien työ ois mennyt hukkaan sekunneissa. Onneks nyt kuitenkin blogi taas toimii!

Löysin tänään ihan sattumalta Bikbokista 10€:lla nämä housut. Eikö olekin päheet? Näitä kyseisiä housuja oli myös punaisina mustilla raidoilla ja musta vähän tuntuu että mun on haettava nekin huomenna... Nämä housut on sen takia niin kivat, sillä kuten tiedätte mun pukevan mieluusti mustaa, niin näissä on kuitenkin sitä jotain, vaikka onkin super yksinkertaiset ja helposti yhdisteltävät!
***
I'm back! My blog was down a couple days, but now the problem is solved and everything works as it should. I'm so happy that my blog is here again, because when my blog dissapered it felt like my years of work would have been gone.
 I found these pants from Bikbok today. The prize was only 10€! I think I have to get them as red too.

SHOES GUCCI
PANTS BIKBOK
HAT ZARA(MEN)
SWEATER BIKBOK (OLD)
BAG ZARA blogiin3blogiin5blogiin8

2 comments :

Blog archive