MEKKOETSINTÖJÄ

4/12/2017

Yhteistyössä Spartoo.fi kanssa *
Ylioppilasjuhlat ja muut kesäjuhlat lähestyvät kovaa vauhtia. Mulla on tiedossa jo tän vuoden ekat häät alle kuukauden päästä <3. Mekko etsinnän siis käynnissä!
 Kun aloin selaamaan nettikauppoja läpi tätä postausta varten, tajusin aika äkkiä että jo pelkästään Asoskselta löytyi niin monta kivaa mekkoa että tää on melkein "mekko löydyt Asoskselta".
Oikealta ylhäältä päin alkaen:  1 2 3 4 5 6 7 8 9

Mun oma lemppari näistä on ala puolella olevan kollaasin kolmas mekko <3. Aivan ihana!
1 2 3 4 5 6
Ajattelin tänä vuonna olla mahdollisimman monissa juhlissa matalilla kengillä, sillä mun jalat kuolee aina korkokengissä pidemmän päälle. Voi kyllä olla että valitsen aina jalkaan ne kaikista korkeimmat ja epämukavimmat kengät, hehe. Mut mun mielestä jos valitsee korkokenkien sijaan matalat kengät, ne täytyy olla jotkut spesiaalit. Spartoon kenkävalikoimasta bongasin Minna Parikan parit kengät. Mun mielestä Parikan pupukorva kengät on niin söpöt. Varsinkin oikealla olevat glitter tennarit.... <3 Spartoolta löytyy myös muun merkkisiä upeita korkokenkiä pilvin pimein. Kantsii tsekkailla!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Mitä mieltä ootte isoista hiuskoristeista? Hot or not?
1 2 3

Toivottavasti tästä oli apua, jos jollain muullakin on sielä juhla-asu etsinnät käynnissä !  Mitä ootte muuten mieltä tälläisistä postauksista?

No comments :

Post a Comment

Blog Archive