KOREALAISTA KOSMETIIKAA - BEAREL

4/19/2017

yhteistyössä Bearel*blogiiiin-6
Löysin jokunen aika sitten Bearel.fi nettikaupan, jossa myydään korealaista kosmetiikaa. Etelä-Korealaiset panostavat kauneudenhoitoon, ja onkin noussut maailman kauneudenhoidon trendimaaksi. Bearelilta voi tilata korealaiaista kosmetiikkaa ilman tullikuluja. Valikoimasta löytyy mm. Mizonin, Misshan, Bentonin ja Holika Holikan tuotteita. Bearelilta löytyy myös joka lähtöön sheet maskeja, eli liinanaamioita, joissa kaikissa on korealaiseen tapaan yksilölliset söpöt paketit.

Instagamin puolella on arvonta tuotepalkinnosta Bearelille! Käy osallistumassa siihen täällä
Valitsin testiin Mizonin hyaluronihappoa sisältävän seerumin, joka kostetuttaa ihoa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Seeurimia levitetään kasvoille pesun ja kasvoveden jälkeen muutaman tipallisen verran. Tämän jälkeen kasvoille levitetään vielä kasvovoide. 

 Toisena tuotteena mulla on testissä Bentonin kasvovoide. Mulle käy sinänsä ihon puolesta melkein mikä tahansa kasvovoide, kunhan se on vaan kosteuttava. Mun iho on varsinkin talvi aikaan tosi kuiva, joten extra kosteuttava on tarpeen. Tämä kyseinen Bensonin kavovoide on todella riittoisa, sillä pieni määrä voidetta levittyy helposti koko kasvoille. 

Testiin valitsin myös Mizonilta kasan liinanaamioita. Poikaystävä testailee mun kanssa aina innolla uusia kasvonaamioita ja tällä kertaa meillä molemmilla naamassa kosteuttavat liinanaamiot aka haamunaamiot aka kuoleman maskit. Tykkään liinanaamioista enemmän kuin levitettävistä nestemmäisistä naamioista, sillä liinanaamio on helpompi laittaa ja ottaa pois. 
blogiinn
blogiin-2
Oletteko testannut korealaisia kosmetiikkaa?

2 comments :

  1. Itekin tilannut pari kertaa bearelilta!

    Tosi kivat kuvat :-)

    ReplyDelete

Blog Archive