EASTER PICTURES - SAVITAIPALE

4/28/2017

blogiin_savitaipale-5Vietettiin perheen kanssa pääsiäinen Savitaipaleella (noin 30km Lappeenrannasta). Lämpötila oli siinä nollan tienoilla ja toppatakki ei todellakaan ollut liikaa. Vuokrattiin pariks päiväks meille palju, joka oli kyllä paras idea koskaan. Mikä sen parempaa kuin illalla +38 asteessa juoda kuoharia katsella yllä olevaa tähtitaivasta.
 Naapuri talossa asui myös nämä 5 symppistä lammasta, jotka tuli aina aidan taakse kurkkimaan kun käveltiin ohi <3.
 Käytiin myös pyörähtämässä Lappeenrannassa, jossa en ollut koskaan aikasemmin käynyt. Mulla oli suuret odotukset kyseistä kaupunkia kohtaan, sillä tv-sarja Sorjonen on kuvattu sielä (suomen tasokkain rikossarja). Sorjonen-fiilistä Lappeenrannasta ei kuitenkaan tullut, mutta ehkä palaan sinne vielä kesällä!
***
Pictures are from Savitaipale ( 30km from Lappeenranta ) where I spend Easter weekend with my family.blogiin_savitaipale-7blogiin_savitaipale-10blogiin_savitaipale-2 blogiin_savitaipale-14blogiin_savitaipale-3blogiin_savitaipale-9blogiin_savitaipale-13blogiin_savitaipale-15 blogiin_savitaipale-12 blogiin_savitaipale-1 blogiin_savitaipale-11 blogiin_savitaipale-10blogiin_savitaipale-4blogiin_savitaipale-6ipt>

No comments :

Post a comment

Blog archive