10 X TUNNUSTUS

4/01/2017

Törmäsin Sofia Emilian postaukseen, jossa oli 14 x tunnustusta. Idea oli musta hyvä, joten ajattelin tehdä itsekin, tosin vain 10 tunnustuksen verran.

- Meidän asunnossa ei ole verhoja (joo ei vieläkään), ja aina illalla musta tuntuu että joku stalkkaa mua kadulta. Tästä johtuen juoksentelen täällä kyyryssä vähissä vaatteissa ikkunoiden ohi.

- Tosin harrastan myös itse muiden stalkkaamista. Mulla oli joskus kiikarit tähän tarkoitukseen, hehe.
blogiin2- Kuuntelen nykyään melkein aina Metallicaa, Slayeria tai Panteraa salilla. Kokeilkaapa oikeesti pistää seuraavan kerran joku näistä soimaan ihan täysille. Kyllä kuule nousee pari toistoa enemmän kuin niillä perus biiseillä. 

- Kantsii myös kokeilla kuunnella elokuvamusiikkia ihan normi elämässä. Kauppareissusta tulee paljon mielenkiintoisempi ja yllättävämpi jos korvissa soi Star Warsin leffamusiikit.

- Oon voittamaton Guitar Herossa. Treenasin sitä aikoinaan ihan tosissaan. Guitar Heroa ei muuten kannata soittaa alkoholin vaikutuksena, siitä tulee erittäin huono olo.
blogiin isona-1- Jos en pääse lukemaan taidehistoriaa vielä kolmannellakaan yrittämällä niin vaihdan johonkin autoalalle. Tää voi tulla vähän yllätyksenä, mutta autot, niiden muotoilu, jopa oven äänet (kalleissa autoissa) kiehtoo mua. Jos en auto alalle koskaan päädy niin voitte olla varmoja että tulevaisuudessa oon mustan Teslan omistaja.

- Mulla oli 15 vuotiaana punainen Vespa. Se oli aivan paras tunne kun kesällä sai cruisailla paikasta toiseen, eikä ollut enää pakko käyttää bussia tai vanhempien kyytiä. Joskus kyllä vielä pakko päästä ajamaan Vespalla. 

- Vihaan ihmisten odottamista. Tää ei ole ollenkaan hauskaa, sillä mun yksi hyvä ystävä on maailman pahin myöhästelijä. Hänen saapumistaan on joskus tullut odoteltua enemmän kuin sen vartin (nyt puhutaan tunneista). 
blogiin1- Mun unelmien matkustuskohde on Japani. Tsekkailen valehtelematta joka viikko jos sattuisi olemaan lentoja tarjouksessa. Vielä ei ole halvat lennot tärpännyt.

- Mun lemppari näyttelijät on Mads Mikkelsen, Natalie Portman, Sean Connery <3, Matthew McConaughey (Matthewin alkoholin möreyttämä ääni monessa roolissa on vaan niin hyvä. Kuuntele muuten tää biisi). Tätä listaa vois kyllä jatkaa vaikka kuinka pitkään. 

6 comments :

 1. Tää oli tosi kiva postaus !! <3

  ReplyDelete
 2. voi eii XD taidan tietää kenestä puhutaan..... anteeeks!! <3 mä teen parhaani!

  ReplyDelete
 3. Hei ihan huippuu että teit tän, tätä oli hauska lukea :D!! Toi kiikareilla stalkkaus, haha xd ps. meilläkään ei oo vielä verhoja, tai no siis verhot on, koristamassa kaappia. Ja ollaan kumminkin asuttu tässä jo 3 kk..:'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätä oli hauska tehdä! kiitos vinkistä :)

   Delete

Blog Archive