TV TOWER - PRAGUE

3/14/2017

blogiin8Hello! Mun ehdoton nähtävyysvinkki Prahaan matkustaville on Žižkovin Tv-torni! Tornissa on aivan mahtavat pallotuolit, joissa on kiva keikkua ja tsekkailla samalla Prahaa 100 metrin korkeudesta. Tornissa on myös toisiksi ylimmässä kerroksessa ravintola ja kahvila, ja voin kertoa ettei kahvinjuonti maisemat voisi tuosta enää paljon parantua. 

 Prahan reissu sujui kokonaisuudessaan hyvin, lukuunottamatta että sain lauantai-iltana jonkin ihme paniikki/sairaskohtauksen. Päivystykseen lähtö oli lähellä. Onneks ei tarvinnut kuitenkaan sinne lähteä, vaan olo meni itsestään ohi. Ulkomailla äkillisesti sairastuminen ei ole koskaan mukavaa, sillä haluaisin hoitaa lääkäri jutut tutussa ja turvallisella Suomen kamaralla. Mutta koskaan ei tiedä mitä tapahtuu eikä tilanteita ei voi tietää etukäteen.  

Nyt istun junassa, matkalla kohti Jyväskylään. Reissussa on aina ihana olla, mutta on myös mukava palata kotia. <3
***
In Prague we went to local tv-tower. It was 216 m high and there was able to see the whole city. I can really recommend to visit there if you are going to travel to Prague!

SHOES GUCCI
SHIRT H&M
GLASSES EBAY
JEANS ZARA
blogiin7keinu_blogi_praha-1keinu_blogi_praha-3blogiin13blogiin9blogiin14blogiin10keinu_blogi_praha-2blogiin11blogiin12keinu_blogi_praha-6

6 comments :

Blog Archive