NEW REGIME - ORANGE

3/31/2017

blogiin5
Käytän Gunther laseja(mun oma keksimä nimitys xd) melkein joka päivä. Tää on sellainen muoti-ilmiö että voi olla että muutaman vuoden päästä oon sillein et "mitä oon oikein ajatellut ku oon käyttänyt noita". Poikaystävä osti tämän takin about vuosi sitten omaan vaatekaappiinsa, mutta ei ole käyttänyt kuin max kerran tai kaksi. Tätä takkia on myös muutamaan otteeseen uhannut kirpparille meno, mutta toistaiseksi on kaapissa pysynyt. Hyvä niin, sillä tää on mun tän kevään ihan lemppari takki. Mulle tulee tästä hiukan kyllä mieleen vangin asu.

 New Regime on ollut mulle tuntematon merkki, mutta äsken kun katin heidän nettikaupan, bongasin sieltä kyllä jo parit aivan lemppari vaatteet, esimerkiksi tää kylpytakki hehe... xd


***
What do you think about this orange jacket? I stole it from my boyfriend's wardrobe. I think this is something different for my basic outfits!

SHOES VANS
JACKET NEW REGIME
JEANS ZARAUUSI1blogiin2_ blogiin_anni_kuvaa_oranGe-1blogiin_anni_kuvaa_oranGe-4blogiin_isoblogiin3UUUSI2blogiin_anni_kuvaa_oranGe-3blogiin_anni_kuvaa_oranGe-2blogiin6 PHOTOS BY ANNIEVELIINA

4 comments :

Blog Archive